Τεστ… Euro με την Ρωσία

Το πρώτο τεστ ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2012 δίνει απόψε η Εθνική Ελλάδας, η οποία υποδέχεται τη Ρωσία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (21:30, MEGA). Ο Φερνάντο Σάντος έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα και να δει πως ανταποκρίνονται σε κάποιες συνθήκες οι διεθνείς, οι οποίοι θα κληθούν να παίξουν στα δύο φιλικά του Νοεμβρίου στον δρόμο για τα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας. 

Ο ομοσπονδιακός έχει τη δυνατότητα να δει τον Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα και μπορεί να βοηθήσει. Όπως έχει δηλώσει ο Πορτογάλος τεχνικός, θα δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους του ποδοσφαιριστές και εκείνος θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται. 

Συγκεκριμένα, ο Σάντος θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας. Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και Φωτάκης. Ως δεξί εξτρέμ θα παίξει ο Σαλπιγγίδης, στα αριστερά θα είναι ο Σαμαράς και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκέκας. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Καπίνο, Μανιάτης, Μαλεζάς, Γιαννούλης, Τζιόλης, Μάκος, Θεοδωρίδης, Κονέ, Χαριστέας, Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου. «Είναι ευχάριστος πονοκέφαλος οι πολλές επιλογές και ότι έχω να διαλέξω ανάμεσα σε πολλούς παίκτες. Κάποιοι θα πρέπει να μείνουν έξω από την τελική λίστα», τόνισε ο Σάντος στη συνέντευξη τύπου της Πέμπτης.

Από κει και πέρα, με σύστημα 4-3-3 θα παρατάξει ο Ντικ Άντβοκαατ τη Ρωσία στο Καραϊσκάκη. Την ρωσική εστία θα υπερασπιστεί ο Μαλαφέεφ και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Ανιούκοφ, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς και Ζιρκόφ. Οι τρεις στο κέντρο της «αρκούδας» θα είναι ο Ντενίσοφ, ο Σιρόκοφ και ο Ζιριανόφ. Αριστερά θα παίξει ο Αρσάβιν, δεξιά ο Τζαγκόεφ και στην κορυφή ο Παβλιουτσένκο. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Σούνιν, Αλ. Μπερεζούτσκι, Σίσκιν, Μπιλιαλεντνίνοφ, Γκλουσάκοφ, Σαμέντοφ, Σεμσόφ, Κοκόριν και Τζούμπα. Εκτός είναι ο τραυματίας Πάβελ Πογκρέμπνιακ, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Τζούμπα της Σπαρτάκ Μόσχας. 

Περίπου 15.000 θεατές αναμένεται να βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Ρωσία. 

To Top