Τετ-α-τετ Αρβανίτη-Αλεξανδρή

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του Λευτέρη Αρβανίτη με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή, στη διάρκεια της οποίας συζητείται τόσο η οδυνηρή ήττα από τη Νέα Κηφισιά όσο και ο τρόπος που θα κινηθεί από δω και πέρα ο Άρης με δεδομένο ότι δεν έχει βρει τη λύση στο θέμα Σκορδίλη.

Οι δυο άνδρες δεν μπόρεσαν να βρεθούν χθες εξαιτίας υποχρεώσεων του προέδρου της ΚΑΕ και έκλεισαν ραντεβού για σήμερα. Οι κίτρινοι συνέχισαν και στη διάρκεια της σημερινής μέρας τις επαφές με την πλευρά του Σκορδίλη, σε μια υπόθεση που έχει “κουράσε锨αυτούς που εμπλέκονται σ’ αυτή και όχι μόνο.

Ο Κερκυραίος έχει αποδεχθεί την πρόταση του Άρη για τον διακανονισμό της οφειλής που εκκρεμεί απέναντι του αλλά ακόμη δεν έχει επιτευχθεί οριστική συμφωνία εξαιτίας κάποιων άλλων απαιτήσεων του νομικού του εκπροσώπου.Στον Άρη θέλουν να τελειώσει το σήριαλ αυτό μέσα στο επόμενο 48ωρο ώστε να μην χρειαστεί να θέσουν σε εφαρμογή το “plan B”. Το σχέδιο αυτό προβλέπει την απόκτηση παικτών, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο ελληνικό πρωτάθλημα και τα δελτία τους βρίσκονται στην Ελλάδα. Αυτό όμως είναι απευκταίο σενάριο για οικονομικούς και αγωνιστικούς λόγους.

To Top