Τετ α τετ εξηγήσεων με τρεις παίκτες

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του να πετύχει την αγωνιστική αφύπνιση της ομάδας, ο Σάκης Τσιώλης είχε τετ α τετ με τρεις ποδοσφαιριστές, τους Καρίμ Σολτάνι, Μιχάλη Σηφάκη και Νέρι Καστίγιο. Μίλησε μαζί τους ξεχωριστά και για διαφορετικούς λόγους, προκειμένου να δοθούν εξηγήσεις και να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά, ώστε να επανέλθει η ηρεμία και το καθαρό μυαλό στην ομάδα.

– Η συζήτηση με τον Σολτάνι είχε να κάνει φυσικά με την επιπόλαια και καταδικαστική για την ομάδα αντίδραση του στο 44′ του αγώνα με τον Ατρόμητο, όταν και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα (με… υπερβάλλοντα ζήλο είναι αλήθεια) από τον διαιτητή Σπάθα. Ο προπονητής του Άρη εξήγησε στον Γαλλοαλγερινό ότι η ομάδα έχει ποντάρει πολλά πάνω του, πίστεψε στα λόγια του ίδιου ότι θα τιθασεύει τα νεύρα του, όμως μόλις στη 2η αγωνιστική «ακύρωσε» την εικόνα του και δημιούργησε ένα σημαντικό αγωνιστικό πρόβλημα.
Ο Σολτάνι (ο οποίος τιμωρήθηκε με πρόστιμο από τη διοίκηση) παραδέχθηκε το λάθος του ζήτησε συγγνώμη από τον προπονητή -και αργότερα και από τους συμπαίκτες του- και τόνισε ότι δεν θα επαναληφθεί τέτοια άστοχη και επιζήμια αντίδραση.

– Ιδιαίτερη συνομιλία είχε ο Τσιώλης και με τον Σηφάκη για τις εν θερμώ δηλώσεις του μετά τον αγώνα. «Ποιους συμπαίκτες σου εννοούσες;» φέρεται να ρώτησε τον Κρητικό πορτιέρο, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν είχε σκοπό να στοχεύσει σε κανέναν συμπαίκτη του υπογραμμίζοντας ότι: «Ήταν λόγια πάνω στην ένταση της στιγμής και του αγώνα, μετά από μια τέτοια ήττα. Δεν ήθελα να θίξω κανέναν και ζητώ συγγνώμη αν ξέφυγα…Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα». Ο 52χρονος προπονητής επισήμανε χαρακτηριστικά στον αρχηγό της ομάδας ότι: «όποιο πρόβλημα ή θέμα προκύπτει πρέπει να το λύνουμε μέσα στα αποδυτήρια…» και δέχθηκε τις εξηγήσεις του βασικού πορτιέρο της ομάδας.

Τέλος, ο Τσιώλης είχε τετ α τετ και με τον Νέρι Καστίγιο, σε μια προσπάθεια να τον… αφυπνίσει αγωνιστικά. Του επανέλαβε ότι ο Άρης έχει «επενδύσει» πολλά πάνω του και περιμένει τους καρπούς της αγωνιστικής του αξίας μέσα στο γήπεδο. Από την πλευρά του, ο Καστίγιο υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να ανεβάσει το μέγεθος της αγωνιστικής προσφοράς στην ομάδα, στα υψηλά επίπεδα που επιθυμούν όλοι…

To Top