ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τετ α τετ Καλαϊτζίδη-Τεννέ για τα μεταγραφικά, προτεραιότητα ο φορ

Δημήτρης Καλαϊτζίδης και Μπάμπης Τεννές έχουν αναλάβει να “τρέξουν” την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης χρονιάς, μετά την ανάληψη του διοικητικού χρίσματος από τον Άλεξ Κάλας.

Οι δύο άνδρες θα συναντηθούν αύριο στην Αθήνα, μετά από προγραμματισμένο εδώ και μέρες ραντεβού, όπου μεταξύ άλλων θα συζητήσουν αρκετά και για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Εκεί που αναμένεται να καταλήξουν οι δύο προπονητές, είναι ότι η ομάδα θα χρειαστεί άμεσα ενίσχυση στην γραμμή κρούσης, από τη στιγμή που οι διαθέσιμοι επιθετικοί του τωρινού ρόστερ δεν ικανοποιούν επαρκώς τα “θέλω” του Δημήτρη Καλαϊτζίδη για την προοπτική της Φούτμπολ Λιγκ.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι μέχρι στιγμής έχουν διαρρεύσει τα ονόματα των Κάρλο Κόστλι και Βαγγέλη Μάντζιου ως υποψηφίων μεταγραφικών στόχων.

Οποιαδήποτε ουσιαστική εξέλιξη θα υπάρξει μόλις επισημοποιηθεί η κατηγορία που θα αγωνιστεί από τη νέα χρονιά ο Άρης, καθώς πολύ δύσκολα επιθετικός εγνωσμένης αξίας θα επιλέξει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

To Top