Τετ α τετ με Μαργαρίτη και “ντόπες” από Μιλίνκοβιτς

Η μοναδική παρέμβαση του Μιλίνκοβιτς, σε σχέση με το νικηφόρο ματς του Άρη απέναντι στον Πανιώνιο, είναι η παρουσία του Γιώργου Μαργαρίτη στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο 22χρονος μπακ θα επιστρέψει από την… ναφθαλίνη την οποία έχει περιέλθει φορώντας τη φανέλα του βασικού ακριβώς μετά από έξι μήνες!

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Το τελευταίο του επίσημο ματς ήταν στις 21 Απριλίου του 2013, την τελευταία αγωνιστικού του περυσινού πρωταθλήματος, στο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη (0-0). Από τότε, μέχρι σήμερα, δεν πήρε καμία ευκαιρία παρότι το καλοκαίρι ήταν αυτός που έβγαλε το πρόγραμμα της προετοιμασίας (ο Τσουμάνης αποκτήθηκε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος) και είχε συμμετοχή σε όλα τα φιλικά που δόθηκαν.

Παρόλο αυτά, θέση στην ενδεκάδα δεν βρήκε, αλλά την Κυριακή η απουσία του τιμωρημένου Τσουμάνη του δίνει την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά στο αρχικό σχήμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μιλίνκοβιτς είχε τετ-α-τετ και συζήτηση με τον ποδοσφαιριστή θέλοντας να τον βάλει στο κλίμα του αγώνα και να του εκφράσει την εμπιστοσύνη του έχει και να του ανεβάσει το ηθικό.

To Top