Τετ α τετ νομικών-παραγόντων για όλα και “ψηλάφιση” της “ειδικής εκκαθάρισης”

Η αναζήτηση διεξόδου στην “επόμενη μέρα” του Άρη είναι το ζητούμενο από κάθε μέλος της κιτρινόμαυρης οικογένειας και η μετάβαση από το στάδιο των προθέσεων και των επιθυμιών σε εκείνο των πράξεων. Και όταν αναφερόμαστε στον Άρη, το στάδιο των πράξεων έχει να κάνει καθαρά με το θέμα της οικονομικής βιωσιμότητας και της εισροής χρημάτων.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας είναι προγραμματισμένη για απόψε μια ευρεία συνάντηση νομικών και παραγόντων της ΠΑΕ και της ΚΜΑ, προκειμένου να συζητηθούν όλες οι προεκτάσεις και οι πιθανότητες της “επόμενης μέρας”.

Η καταγραφή της κατάστασης είναι δεδομένη: μηδέν έσοδα, αμέτρητες υποχρεώσεις και η θηλιά στον λαιμό όλων.

Στο συγκεκριμένο τετ α τετ ανάμεσα στα όσα θα αναλυθούν (κυρίως) από νομικούς και παράγοντες, αναμένεται να γίνει και μια πρώτη “ψηλάφιση” της λύσης μέσω της “ειδικής εκκαθάρισης”, του άρθρου 106ια (δεν έχει καμία σχέση με το άρθρο 106 που ήθελαν να ξεκινήσουν άλλες ομάδες).

Αλλά και σε αυτό το τελευταίο, όπως και σε όλες τις πτυχές της επόμενης μέρας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η εξεύρεση ενός επιχειρηματία-επενδυτή, ο οποίος θα πρέπει να καταβάλλει άμεσα “ζεστό χρήμα”. Στην παρούσα φάση… μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν

To Top