ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τετ α τετ εφ΄όλης της ύλης των αρχηγών με Αναστόπουλο, προέχει η αγωνιστική αντεπίθεση!

Οι “κιτρινόμαυροι” μπαίνουν από αύριο και πάλι στη “μάχη” του πρωταθλήματος, με τη νίκη να είναι επιτακτικής σημασίας, προκειμένου να γιατρευτούν οι πληγές από τις δύο “γκέλες” στην εκκίνηση.

Στόχος του Νίκου Αναστόπουλου, είναι να διατηρήσει την ηρεμία στα “κιτρινόμαυρα” αποδυτήρια, αλλά και να επιτύχει την αγωνιστική εγρήγορση των παικτών του ενόψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων. Γι αυτούς τους λόγους, είχε σύντομη συνομιλία με τους αρχηγούς του Άρη, Ανδρέα Τάτο, Βασίλη Ρόβα και Σωκράτη Διούδη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης.

Μεταξύ άλλων ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν είναι και αυτό των πληρωμών, καθώς ένα μέρος των παικτών είναι ακόμα πίσω σε αυτό το κομμάτι, με τον 58χρονο κόουτς να μεταφέρει τις διαβεβαιώσεις από πλευράς Θοδωρή Καρυπίδη, πως σύντομα -ίσως και την επόμενη εβδομάδα- θα τακτοποιηθεί οριστικά το ζήτημα, καθώς έλειπε το τελευταίο διάστημα για προσωπικές επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Και ο ίδιος, όμως, περιμένει από τους παίκτες να είναι συνεπείς από την δική τους πλευρά στις υποχρεώσεις τους στον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι εμφανίσεις των δύο πρώτων αγωνιστικών, ήταν απογοητευτικές και προκάλεσαν δικαιολογημένα, τόσο τον εκνευρισμό του ίδιου όσο και του κόσμου.

Ωστόσο, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία τη δεδομένη χρονική στιγμή και το επεσήμανε ο Έλληνας προπονητής, είναι η ομάδα να διατηρηθεί απόλυτα συγκεντρωμένη στο αγωνιστικό κομμάτι, καθώς ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, με Κισσαμικό αύριο και Αστέρα Τρίπολης την Τρίτη για τον θεσμό του Κυπέλλου.

 

To Top