ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τζένκινς: “Δεν μπορώ να διαβάσω το μυαλό του καθενός, αλλά ο καθένας θέλει να συνεισφέρει”

Καλό παιχνίδι έκανε στην Φρανκφούρτη ο Μάικλ Τζένκινς, ωστόσο και δικό του πρόβλημα είναι η αγωνιστική αστάθεια. Εξήγηση για τους λόγους που ο Άρης δεν έχει βρει ακόμα “χημεία” μέσα στο γήπεδο δεν μπορεί να δώσει, διακρίνει όμως ότι όλοι θέλουν να συνεισφέρουν.

Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 22 πόντους και 9 ασίστ κόντρα στους Σκαϊλάινερς. Ευχής έργο θα ήταν αν είχε σταθερή απόδοση και τέτοιες εμφανίσεις σε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν συμβαίνει αυτό. “Δεν με ενδιαφέρει αν έχω παίξει καλά ή άσχημα όταν χάνουμε σαν ομάδα. Όταν χάνουμε, χάνουμε… Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να μείνουμε ενωμένοι και να μην επηρεαστούμε από οτιδήποτε μπορεί να ακούσουμε από έξω. Το πιο σημαντικό είναι αυτό που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια. Πρέπει να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα, το Σάββατο. Να είμαστε επαγγελματίες και συγκεντρωμένοι το Σάββατο”.

Ρωτήθηκε γιατί δεν βρίσκουν ομοιογένεια σαν ομάδα και απάντησε: “Δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν μπορώ να διαβάσω το μυαλό του καθενός. Από όσο βλέπω ο καθένας εδώ θέλει να βοηθήσει, θέλει να συνεισφέρει, να είναι καλός για την ομάδα. Δεν υπάρχει σταθερότητα όμως και προσπαθούμε να βρούμε τους τρόπους για να αποκτήσουμε έναν ρυθμό, μια συνέχεια και μια διάρκεια στο παιχνίδι μας”.

To Top