ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τζάμπα ήττα για Άρη, 2-3 από τον Αίαντα Ευόσμου

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα από τον Αίαντα Ευόσμου με 2-3, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α1.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας:

«Σ΄ ένα παιχνίδι γεμάτο ανατροπές ο Αίας πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της σεζόν, διακόπτοντας και το σερί του Άρη που προέρχονταν από δύο νίκες.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό ποιοτικά με τον Αίαντα στο πρώτο σετ να επικρατεί εύκολα στο πρώτο σετ και τον Άρη ακόμη πιο εύκολα στο δεύτερο, ενώ στο τρίτο είχαμε μάχη μέχρι το 14-13 που έγινε 16-13 για τον Άρη με τις κίτρινες να κρατούν το προβάδισμα ως το τέλος.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο δ’ όπου το 9-8 έγινε 15-18 και 18-23 για να οδηγηθεί το ματς στο τάι μπρέικ κι εκεί ξέφυγαν γρήγορα με 3-6 ενώ το 6-9 έγινε 6-14 κι έφτασαν στη νίκη.

Τα σετ: 16-25, 25-08, 25-19, 22-25, 7-15

Άρης (Σολκίδης): Πεσόα, Αλεξάκου, Κωνστανινίδου, Καετάνο, Νίκιτς, Καραφουλλίδου, Κελεσίδου –λ / Χίτζιου-λ, Γουγούση, Πήττα

Αίας Ευόσμου (Ζωλασταθιάδης): Αποστολίδου, Τζούριτς, Κλίβελαντ, Βλάχου, Κούση, Κλέπκου, Γεωργιάδου -λ / Σωτήρογλου-λ, Ανδρονικίδου, Τζιαρλή, Φαλέγκα, Ξανθοπούλου».

 

To Top