ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τζέγκο, Μπράμπετς και Καμαρά σε… εθνικές μάχες με φόντο το Κατάρ!

Συνεχίζουν και ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους, οι τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη μετά τον Ντάνιελ Σούντγκρεν. Τζέγκο, Μπράμπετς και Καμαρά ρίχνονται σήμερα σε… εθνικές μάχες με φόντο το Κατάρ!

Αναλυτικά:

ΤΖΕΓΚΟ: Στην Κίνα, στο Sharjah Stadium θα δοκιμαστεί η Αυστραλία του Τζέιμς Τζέγκο. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00, με τον μέσο του Άρη να είναι από τους πρωταγωνιστές της προηγούμενης αναμέτρησης με την Σαουδική Αραβία, αγωνιζόμενος βασικός σε όλο το παιχνίδι (0-0). Η Αυστραλία είναι στην 2η θέση του ομίλου και με νίκη περνάει στην τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ!

ΜΠΡΑΜΠΕΤΣ: Για βασικός στο παιχνίδι με την Εσθονία πάει ο κεντρικός αμυντικός αμυντικός του Άρη, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του.
Η Τσεχία υποδέχεται σήμερα στις 21:45 την Εσθονία, στο τελευταίο παιχνίδι της για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, το 2022. Ένα παιχνίδι στο οποίο, όπως όλα δείχνουν, ο Γιακούμπ Μπράμπετς του Άρη θα είναι στη ενδεκάδα. Η Τσεχία είναι στην 3η θέση με 11 βαθμούς, ενώ η Ουαλία είναι δεύτερη με 14 βαθμούς.

ΚΑΜΑΡΑ: Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το παιχνίδι της Εθνικής Μαυριτανίας με την Ισημερινή Γουϊνέα για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:00, η Μαυριτανία είναι τελευταία με έναν βαθμό, ενώ η Ισημερινή Γουϊνέα καίγεται για την νίκη για να προκριθεί στα μπαράζ της Αφρικής.

To Top