Τζέιμς: «Δεν μπορούσα να αρνηθώ»

Από ώρα, σε ώρα αναμένεται να υπογράψει στην Παρτιζάν και ο Ντομινίκ Τζέιμς μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι του ήταν αδύνατο να αρνηθεί την πρόταση της! Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στο kosarka24.com.

Αναλυτικά είπε:

 

Για την Παρτιζάν: «Είναι τιμή μου που μου έκανε πρόταση, δεν μπορούσα να αρνηθώ. Έχω ακούσει πολλά για την Παρτιζάν. Ξέρω ότι είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα στη Σερβία τα τελευταία χρόνια. Κέρδισε όλα τα εγχώρια τρόπαια και παίζει στην Ευρωλίγκα. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να έρθω νωρίτερα».

 

Για τη δική του προσαρμογή: «Είμαι καινούργιος εδώ και ακόμα μαθαίνω την ομάδα και τα συστήματα. Όλοι είναι πολύ καλοί μαζί μου, ελπίζω να προσαρμοστώ γρήγορα. Τα παιδιά με υποδέχτηκαν άψογα. Κάνω περισσότερη παρέα με τον Μίλαν Μάτσβαν, είναι φίλος μου. Με πήγε για φαγητό και έκανε βόλτες μαζί μου, προσπαθώντας να με κάνει να νιώσω ευπρόσδεκτος. Ελπίζω όταν βρω περισσότερο χρόνο να γνωρίσω τη νυχτερινή ζωή του Βελιγραδίου».

 

Για τον κόσμο της Παρτιζάν: «Οι φίλαθλοι της Παρτιζάν είναι κάτι ξεχωριστό. Σε σπρώχνουν στη νίκη και ανυπομονώ να νιώσω την ενέργεια που δίνουν στο γήπεδο. Πρέπει να μάθω τα λόγια από τα συνθήματα, έχω προσπαθήσει να τα τραγουδήσω!».

 

Για τους στόχους του: «Ήρθα για να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, θα προσπαθήσω να γίνομαι ολοένα και καλύτερος. Άλλο ο Άρης άλλο η Παρτιζάν, κάθε ομάδα έχει το δικό της στιλ και τα δικά της χαρακτηριστικά, όλα είναι διαφορετικά. Είναι η ευκαιρία μου για να δείξω ότι αξίζω».

 

Για το Βελιγράδι: «Δεν πρόλαβα να γνωρίσω το Βελιγράδι, είδα μόνο μερικά μέρη. Άκουσα ότι η πόλη είναι πολύ καλή, Όταν τη μάθω και τη γυρίσω όλα θα είναι καλύτερα. Αυτές τις δύο εβδομάδες κατάφερα να… χαθώ και να μη μην ξέρω πώς να φτάσω στη «Χάλα Παϊονίρ». Ευτυχώς υπάρχουν τα ταξί για να με πάνε στον προορισμό μου»!

To Top