Ο Πιλάβιος βραβεύει τον… Καλόπουλο!

Για την… προσφορά του στην ελληνική διαιτησία θα βραβευτεί την Τρίτη το μεσημέρι από την ΕΠΟ ο Δημήτρης Καλόπουλος, σε ειδική εκδήλωση για την παράδοση των σημάτων της ΦΙΦΑ στους διεθνείς διαιτητές! 

Η κίνηση της ομοσπονδίας προκαλεί ερωτηματικά και πιθανόν αντιδράσεις. Έπειτα από μια καλή σε γενικές γραμμές, καριέρα, που όμως στιγματίστηκε και ουσιαστικά χάλασε μετά την περσινή διαιτησία του στο ντέρμπι των «αιωνίων» στο Καραϊσκάκη, ο Δημήτρης Καλόπουλος αποχώρησε επεισοδιακά από τη διαιτησία, μετά την επίθεση που δέχτηκε από οπαδούς κατά την πρόσφατη επιστροφή του στην ενεργό δράση για ένα και μόνο ματς. 

Η ΕΠΟ και ο πρόεδρος της, Σοφοκλής Πιλάβιος, έλαβαν την απόφαση να τον βραβεύσουν την Τρίτη το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο όπου θα παραδοθούν τα σήματα της ΦΙΦΑ στους διεθνείς διαιτητές. Το γεγονός της βράβευσης του Θεσσαλονικιού, πιθανόν να προκαλέσει αντιδράσεις από όσους αντέδρασαν και για την ολιγοήμερη επιστροφή του στη δράση (π.χ. Παναθηναϊκός). 
Επίσης προκαλούνται σοβαρά ερωτηματικά για την απόφαση της ομοσπονδίας να προχωρήσει σε μια κίνηση, την οποία δεν έχει κάνει σε πολλές άλλες περιπτώσεις, όπως π.χ. του επίσης διεθνή ρέφερι Βασίλη Παμπορίδη που αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι. Πιθανόν ο κ. Πιλάβιος να έχει επαρκείς εξηγήσεις γι’ αυτή τη φαινομενικά επιλεκτική βράβευση… 

Πηγή: sport-fm.gr

To Top