Χορεύοντας στη βροχή… νούμερο «2»! (videos)

Παιχνίδια που παίζει η ζωή… Πριν περίπου δύο χρόνια στην Ξάνθη, ο Άρης είχε κληθεί να παίξει ξανά υπό τις ίδιες άσχημες καιρικές συνθήκες, μόνο που τότε δεν είχε πέσει το ρεύμα. Ήταν 10 Φεβρουαρίου του 2010, όταν οι «κίτρινοι» του Έκτορ Κούπερ, ταξίδευαν στην θρακική πόλη, ώστε να παίξουν στα Πηγάδια, τις πιθανότητες πρόκρισης τους στους  ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην… πισίνα των Πηγαδίων οι φάσεις ήταν ελάχιστες, με τον Στίνγκα να ανοίγει το σκορ στο 70’ με διπλή προσπάθεια. Ο Άρης στο τελευταίο τέταρτο έβαλε κυριολεκτικά την Ξάνθη μέσα στο τέρμα, όμως ο Λυμπερόπουλος έπιανε και τα.. άουτ.

 Τελικά ο Καμέλ Μεριέμ στην τελευταία φάση (είχε προειδοποιήσει και πιο νωρίς με τα στημένα του, στα οποία έστελνε την μπάλα με… αυτόματο πιλότο) γέμισε, ο Κάμπορα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Νέτο παίρνοντας το ριμπάουντ, έδωσε στον Άρη φιλί ζωής, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η πρόκριση παίχτηκε σε επαναληπτικό, με τον Άρη να φτάνει στη συνέχεια ως τον τελικό.

Κανείς δε θα ξεχάσει τα πανηγύρια του πάγκου, αυτά του λίγου κόσμου στην κερκίδα (είχαν αποφασίσει οι οργανωμένοι να μην ταξιδέψουν λόγω του πανάκριβου εισιτηρίου των 50 ευρώ), όπως και το πώς για όλο το παιχνίδι ο Έκτορ Κούπερ δεν έκατσε παρά τη βροχή στον πάγκο του και συνεχώς μέσα στις λάσπες έδινε ασταμάτητα οδηγίες στους παίκτες του.

Δύο χρόνια αργότερα, για διαφορετική διοργάνωση αυτήν τη φορά και με πολύ περισσότερο κόσμο στο πλευρό του, ο Άρης πήρε ξανά ότι στόχευε. Τη νίκη. Διότι και το 2010 οι «κίτρινοι» την πρόκριση ήθελαν, την οποία πήραν και φέτος το «τρίποντο» ήθελαν και το κατέκτησαν!
 
Δείτε τα περιπετειώδη παιχνίδια στην… πισίνα των Πηγαδιών
 
{youtube}NtpYnJfd-mE|600|450|1{/youtube}
 

{youtube}T5Ro_90A0-c|600|450|1{/youtube}

 

To Top