Τζέκο: «Ήρθα στην Ίντερ για τίτλους»

Το Derby d’Italia κλέβει την παράσταση στη Serie A και ο Έντιν Τζέκο σχολίασε την απόφασή του να υπογράψει με την Ίντερ.

Η ομάδα του Σιμόνε Ινζάγκι υποδέχεται την Γιουβέντους στο Τζουζέπε Μεάτσα την Κυριακή (24/10), με την ομάδα του Αλέγκρι να ταξιδεύει στο Μιλάνο μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στη Serie A. Η «Γηραιά Κυρία» βρίσκεται δέκα βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο και αήττητη Νάπολι, αλλά μόλις τρεις πίσω από την Ίντερ.

«Δεν κερδίζεις τον τίτλο τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο. Η Ίντερ και η Γιουβέντους το ξέρουν καλά. Ωστόσο, αν χαθούν πόντοι τώρα, είναι δύσκολο να ανακάμψεις. Πέτυχα το πρώτο μου γκολ στην Ιταλία εναντίον του Κιελίνι, αλλά είναι δύσκολο να παίξω εναντίον του, είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς των τελευταίων δέκα ετών. Την Κυριακή, μπορώ να ζήσω και χωρίς γκολ, θα ήθελα να κερδίσω ακόμα και χωρίς να σκοράρω.

Πρέπει να ακυρώσουμε αυτό που μπορούν να κάνουν πολύ καλά, δηλαδή τις αντεπιθέσεις. Αυτή η ομάδα της Ίντερ είναι η πιο επιθετική ομάδα στην οποία έχω παίξει, μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι του Ρομπέρτο ​​Μαντσίνι. Αρκετοί βέβαια παίκτες αναλαμβάνουν ρόλους στην επίθεση, αλλά δεχόμαστε περισσότερα γκολ από όσα θα έπρεπε, γι’ αυτό πρέπει να βελτιωθούμε».

Ο Τζέκο έχει ήδη βρει δίχτυα 7 φορές σε 11 εμφανίσεις μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν και στην Ίντερ δεν φαίνεται να λείπει ο Ρομέλου Λουκάκου.

«Έκανε σημαντικά πράγματα εδώ και η Ίντερ πρέπει να τον ευχαριστήσει. Έφερε το scudetto μαζί με τον Κόντε και μετά έκανε την επιλογή του. Ειλικρινά, κοιτάζω πάντα μπροστά. Είμαι εδώ στην Ίντερ για να κερδίσω, αλλά ποτέ δεν είναι εύκολο. Αν ο σύλλογος διατηρούσε τον Κόντε και τον Λουκάκου και τους ίδιους παίκτες του περασμένου έτους, δεν θα ήταν σίγουρο ότι θα κερδίσει τον τίτλο έτσι κι αλλιώς», σημείωσε χαρακτηριστικά.

To Top