ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τζένκινς: “Είναι τελικός…”

Ένας αγώνας, ένας τελικός. Με αυτή τη λογική θα πρέπει να παρουσιαστεί ο Άρης στο Αστρομπάλ της Λιόν την επόμενη Τρίτη όπως υπογράμμισε ο Μάικλ Τζένκινς. Μακάρι αυτή τη φορά τα λόγια να γίνουν πράξεις…

Ο Αμερικανός γκαρντ επεσήμανε μετά τον χθεσινό ισόπαλο αγώνα (67-67) με τη Βιλερμπάν πως “έμεινε άλλο ένα παιχνίδι, όποιος το κερδίσει προκρίνεται στους οχτώ. Πρέπει να πάμε εκεί συγκεντρωμένοι και να προετοιμαστούμε για να παίξουμε σκληρά”.

Ρωτήθηκε αν έπαιξε ρόλο το επιθετικό ριμπάουντ των Γάλλων και απάντησε πως “μας πλήγωσε κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Δεν τους αφήσαμε, όμως, να το εκμεταλλευτούν πολύ αυτό το πλεονέκτημά τους. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε ελεύθερα σουτ, αυτοί έβαλαν τις βολές και κάποια μεγάλα σουτ, πήραν το προβάδισμα, αλλά επιστρέψαμε και τελικά προέκυψε ισοπαλία. Το αμυντικό μας ριμπάουντ είναι ένα πρόβλημα σχεδόν σε όλη τη χρονιά, αν δείτε όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν ήταν αυτός ο παράγοντας που δεν κερδίσαμε”.

Για τον αγώνα στη Λιόν την επόμενη Τρίτη σχολίασε: “Είναι σκληρή ομάδα, θα παίξουν στο γήπεδό τους, αλλά έχουμε και εμείς την ευκαιρία μας και πρέπει να προετοιμάσουμε το μυαλό μας ότι πρόκειται για έναν τελικό”.

To Top