ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Οι κανόνες του Κωστένογλου, φέρνουν πειθαρχία και αλλάζουν τα αποδυτήρια!

Άλλα ήθη κι έθιμα στον Άρη, από τη μέρα που η τεχνική ηγεσία των “κιτρινόμαυρων”, πέρασε στα χέρια του Νίκου Κωστένογλου.

Ο 46χρονος προπονητής ξεκίνησε τις αλλαγές του στον Άρη, από την βάση, την καθημερινότητα δηλαδή των ποδοσφαιριστών στο Νέο Ρύσιο.

Η λέξη πειθαρχία, συνοδεύει πλέον κάθε ενέργεια του Μακεδόνα τεχνικού, που παρατήρησε δείγματα χαλαρότητας, τα οποία θέλει άμεσα να διαφοροποιήσει, προκειμένου να εμφανιστεί βελτίωση και στο αγωνιστικό κομμάτι, που είναι το ζητούμενο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Από την αλλαγή προπόνησης, από το απόγευμα που συνήθιζαν με τον Νίκο Αναστόπουλο σε πρωί, την απαγόρευση χρήσης κινητών κατά τη διάρκεια παρουσίας τους στο Νέο Ρύσιο, μέχρι και το καθημερινό ωράριο οι αλλαγές είναι εναρμονισμένες με βάση τα δικά του “θέλω”, ως προς την συμπεριφορά των παικτών του.

Μέχρι να τους κοινοποιηθεί ο εσωτερικός κανονισμός τις επόμενες μέρες, άπαντες ενημερώθηκαν, ότι θα πρέπει να βρίσκονται στο Νέο Ρύσιο, περίπου μία ώρα πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης, προκειμένου ο καθένας ξεχωριστά να ακολουθεί πρόγραμμα προετοιμασίας. Το ίδιο θα ισχύει και μόλις ολοκληρωθεί η προπόνηση, καθώς όλοι θα ακολουθούν πρόγραμμα αποφόρτισης, ο καθένας ανάλογα με τις ανάγκες του.

 

 

To Top