ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τι έγραψε ο γαλλικός Τύπος για την ισοπαλία στο Παλέ

Ο γαλλικός Τύπος εγκωμιάζει τη Βιλερμπάν που κατάφερε να μην χάσει στο Αλεξάνδρειο από τον Άρη και της δίνει προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Le Progres της Λιόν στην ηλεκτρονική έκδοσή της αναφέρει στο άρθρο της με τίτλο “Πολύ σκληρή η Asvel απέναντι στον Άρη” αναφέρει πως “παρότι βρέθηκε πίσω με 10 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, η Βιλερμπάν κατάφερε να πάρει μια ισοπαλία που την βάζει σε άριστη θέση για τον δεύτερο αγώνα στο Αστρομπάλ. Είναι σε πολύ ευνοϊκή θέση. Σε αντίθεση με την Στρασμπούρ την οποία ο Άρης έβγαλε νοκ άουτ στον προηγούμενο γύρο, η πρωταθλήτρια Γαλλίας πήρε το προβάδισμα μέσα στην Ελλάδα…”.

Η L’Equipe, η κορυφαία γαλλική αθλητική εφημερίδα, έγραψε: “Καλή επιχείρηση για την Asvel, πήρε ισοπαλία από τον Άρη, διατηρώντας όλες τις πιθανότητές της για να προκριθεί στην επόμενη φάση επιστρέφοντας την Τρίτη στο Αστρομπάλ”.

Η ιστοσελίδα bebasket.fr αναφέρει: “Η Asvel άρπαξε μια ισοπαλία στην Ελλάδα” και επισημαίνει πως “είναι ευνοϊκό το αποτέλεσμα για την Βιλερμπάν η ισοπαλία στην Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη, που είχε αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο την Στρασμπούρ”.

To Top