Τζέραρντ: Αναλαμβάνει την Αλ Ετιφάκ της Σαουδικής Αραβίας

Σύμφωνα με το «Athletic» ο Στίβεν Τζέραρντ αναμένεται να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στη Σαουδική Αραβία και τον πάγκο της Αλ Ετιφάκ, ομάδας που δεν συγκαταλέγεται στο Big-4 που ελέγχει το PIF.
Τα μεγάλα ονόματα που μετακομίζουν στη Σαουδική Αραβία δεν περιορίζονται εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου, αλλά περιλαμβάνουν και τους πάγκους. Μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Ζόρζε Ζέσους από την Αλ Χιλάλ, το δικό της «μπαμ» στο θερινό παζάρι ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η Αλ Ετιφάκ, η οποία «έκλεισε» για την τεχνική της ηγεσία τον Στίβεν Τζέραρντ!

Σύμφωνα με το «Athletic», ο σαουδαραβικός σύλλογος που δεν συγκαταλέγεται στο Big-4 των ομάδων που ελέγχει κατά 80% το Ταμείο Επενδύσεων του κράτους (Αλ Νασρ, Αλ Χιλάλ, Αλ Ιτιχάντ, Αλ Αχλί) βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον «Stevie G», ο οποίος είχε απορρίψει πρόταση του κλαμπ νωρίτερα στη διάρκεια του καλοκαιριού αλλά δέχθηκε εκ νέου «κρούση» και θεωρείται σχεδόν σίγουρο από τους ιθύνοντες του συλλόγου πως θα υπογράψει.

Αυτή θα είναι η πρώτη του δουλειά μετά τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και απολύθηκε από τον πάγκο της Άστον Βίλα.

To Top