Τζαμπάρ: «Ο ΛεΜπρόν είναι ο καλύτερος της εποχής του – Ο Τζόρνταν κατέκτησε τη φαντασία»

Τη θέση του πρώτου σκόρερ στο ΝΒΑ «παρέδωσε» ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ στον ΛεΜπρόν Τζέιμς πριν μερικές μέρες και το δίλλημα για τον GOAT με τον Μάικλ Τζόρνταν έχει… φουντώσει ξανά.

Έτσι, ο 75χρονος θρύλος του ΝΒΑ δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση για το εξής ερώτημα και σε δηλώσεις του, τόνισε ότι ο ΛεΜπρόν είναι ο κορυφαίος παίκτης της εποχής του αλλά ο Μάικλ Τζόρνταν κατάφερε να κατακτήσει τη φαντασία του κόσμου.

«Πιστεύω πως το όλο debate για τον GOAT είναι δύσκολο να καθοριστεί. Ποιος από όλους εδώ μέσα έχει δει τον Νατ Κλίφτον να παίζει; Οι περισσότεροι όχι. Αλλά είναι πίσω στη δεκαετία του ’50 χωρίς το 24άρι. Οι διαφορετικές εποχές στο παιχνίδι, η προσθήκη του χρονομέτρου, το τρίποντο, υπάρχουν διαφορετικές εποχές.

Ο ΛεΜπρόν είναι σίγουρα ο καλύτερος παίκτης της εποχής του. Υπάρχουν κάποιοι που κυριάρχησαν στο παιχνίδι και άλλοι που κατέκτησαν τη φαντασία του κόσμου. Αυτό έκανε ο Μάικλ Τζόρνταν. Όλοι θέλουν να γίνουν αυτός, να πετύχουν ό,τι έκανε» ήταν τα λόγια του θρύλου των Λέικερς.

To Top