Καραβούλης: “Ο εργασιακός αθλητισμός δυναμώνει” (audio)

Μια ξεχωριστή διοργάνωση θα φιλοξενήσει η Θεσσαλονίκη τον ερχόμενο Μάιο. Πρόκειται για του αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού Βόρειας Ελλάδας που θα διεξαχθούν στο Κέντρο Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο Πανόραμα 13 και 14 Μαΐου.

Ο πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής των αγώνων Σπύρος Καραβούλης μιλώντας στον Flash 99,4 τόνισε με έμφαση ότι “Θέλουμε να δημιουργήσουμε γόνιμο έδαφος για να ανθίσουν και να αναπτυχθούν αντίστοιχες πρωτοβουλίες από εταιρείες και εργαζόμενους, έτσι ώστε ο εργασιακός αθλητισμός να συνεισφέρει ενεργά στην εξέλιξη της αθλητικής νοοτροπίας και του πολιτισμού του αθλητισμού στην Ελλάδα! Ο εργασιακός αθλητισμός δυναμώνει”, τονίζοντας ακόμη ότι: “Ο HOCSH εκπροσωπεί την Ελλάδα ως συνεργάτης και ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής και της Παγκόσμιας  Ομοσπονδίας Εταιρικού Αθλητισμού (EFCS & WFCS), συμμετέχοντας μάλιστα στη Διοίκησή τους. Παράλληλα, λειτουργεί υπό την αιγίδα τους, εξασφαλίζοντας τεχνογνωσία, ανταλλαγή καλών πρακτικών και συμμετοχή των Ελληνικών ομάδων στις διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις τους.

Η Ευρωπαϊκή (EFCS) και η Παγκόσμια Ομοσπονδία Εργασιακού Αθλητισμού (WFCS) έχουν στόχο την ανάπτυξη και προώθηση αθλητικών δραστηριοτήτων στο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο. Οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες διοργανώνονται σε δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης και συγκεντρώνουν αθλητές από 45 χώρες συγκεντρώνοντας πάνω από 7500 αθλητές που διαγωνίζονται σε περίπου 30 αθλήματα”.

Ακούστε όλα όσα είπε εδώ:

To Top