Τζεβελέκης: Θα πληρωθεί η προκαταβολή

Ο Θανάσης Τζεβελέκης θα πληρώσει την προκαταβολή της οφειλής προς την εφορία με τη συνδρομή των κ.κ. Παπαϊωάννου, Πουλιτζίδη και πιθανώς του κ. Αντωνιάδη. Το δήλωσε πριν από λίγη ώρα σε τηλεοπτική εκπομπή του “Europe 1”!

Ο κ. Τζεβελέκης τόνισε για το θέμα της εφορίας πως “ο Άρης πρέπει να ξέρετε ότι είναι από τις πιο νοικοκυρεμένες ομάδες μπάσκετ στη χώρα. Είμαστε σε μια διαδικασία ρύθμισης επειδή μόνοι μας το ζητήσαμε, γιατί θέλουμε να βάζουμε σε τάξη τα του οίκου μας. Το μαγαζί πρέπει να είναι νοικοκυρεμένο. Φέτος υπήρξε υψηλός δείκτης ωρίμανσης σε όλους τους παράγοντες του Άρη, ώστε να ξεκινήσει πλάνο τριετούς εξυγίανσης, ώστε στο τέλος αυτής της διαδρομής – χωρίς πολλές αγωνιστικές εκπτώσεις – να είναι απόλυτα καθαρή οικονομικά, ούτως ώστε αυτή η κατάσταση να είναι το εφαλτήριο για καλύτερες μέρες. Σήμερα κανείς δεν δικαιούται να κάνει κριτική. Όποιος μιλάει, ας βάλει και χρήματα για να έχει λόγο”.

Πρόσθεσε πως “έχω ηθική και τυπική υποχρέωση σε αυτή τη ρύθμιση γιατί ένα μέρος αφορά και τη δική μου θητεία. Τέτοιες στιγμές όταν ο σύλλογος χρειάζεται να βάλει τάξη ο σύλλογος, οι τυπικότητες περισσεύουν. Ίσως αγαπώ τον Άρη περισσότερο απο ότι θα έπρεπε… Μίλησα με τον Ντίμη (Παπαϊωάννου) και ανταποκρίθηκε θετικά, ξέρω ότι το ίδιο έχει κάνει και ο Πουλιτζίδης, είχα μια κουβέντα με τον Αλέξη (Αντωνιάδη) και θα την οριστικοποιήσουμε θετικά αύριο. Τα παιδιά της ΓΕΝΕΣΙΣ είναι άνθρωποι που έχουν δώσει τη ζωή τους και θα είναι πάντα παρόντες όποτε ο σύλλογος τους χρειαστεί. Θα πληρωθεί η προκαταβολή και ο Άρης θα γίνει από τις πιο υγιείς αθλητικές ανώνυμες εταιρείες της Ελλάδας”.

Για την παρουσία του Βαγγέλη Αλεξανδρή είπε ότι “είναι απόφαση της διοίκησης στην οποία ήμουν απόλυτα θετικός. Ήταν πολύ σωστή κίνηση και ο χρόνος θα το δείξει. Ήταν ο άνθρωπος που έπρεπε να έρθει στον Άρη”.

Για τον Γιάννη Δαμιανίδη είπε ότι “πολλές φορές έχει παρεξηγηθεί γιατί ήταν πρόεδρος σε συγκεκριμένες στιγμές. Δεν ήταν γιατί το επιθυμούσε, αλλά ήταν λύση ανάγκης. Έχει μια προσφορά πολύ μεγάλη, γιατί δέχτηκε αυτές τις θέσεις. Να ξέρετε ότι άλλο είναι να είσαι κοντά και να βοηθάς και άλλο να βάζεις την υπογραφή σου”.

To Top