Αλεξανδρής επί παντός επιστητού (video)

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής (ο οποίος σήμερα υπέγραψε το διετές συμβόλαιό του) και αναφέρθηκε για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, για το τι θέλει να δώσει στον κόσμο του Άρη, για την πικρία του για τον Νέστορα Κόμματο, αλλά και για την ομάδα που θα παρουσιάσει στο παρκέ από τον επόμενο μήνα.

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε στο “Europe 1” και είπε αρχικά ότι “με προβληματίζει η κατάσταση στο χώρο του μπάσκετ, έχουμε μια φθίνουσα πορεία, νιώθουμε αδικημένοι για τα ποσά που διατίθενται στο μπάσκετ σε σχέση με το ποδόσφαιρο. Η αναλογία μας αδικεί και λόγω αποτελεσμάτων και λόγω επιτυχιών”.

Για το μικρό μπάτζετ που θα έχει φέτος είπε ότι “να παραπονεθώ δεν θέλω, γιατί αν εξαιρέσει κανείς τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, όλες οι άλλες είναι στο ίδιο καζάνι και αν είσαι δημιουργικός, έξυπνος και ξέρεις την αγορά, μπορείς να καλύψεις την διαφορά. Η διοίκηση κάνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα ώστε να μη λείψουν τα βασικά στους παίκτες. Από τη πρώτη μέρα είναι όλοι τακτοποιημένοι σε διαμερίσματα και έχουν αυτοκίνητα”.

Για την ανταπόκριση του κόσμου σε ότι αφορά την δύσκολη κατάσταση είπε ότι “υπάρχει μια κατηγορία φιλάθλων που αντιλαμβάνονται το πρόβλημα και στηρίζουν και λένε ότι θέλουν να δουν μια ομάδα να προσπαθεί και να παλεύει μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει μια άλλη κατηγορία φιλάθλων που λέει ότι επειδή είμαστε ο Άρης πρέπει να πάμε για το πρωτάθλημα. Με 400.000 ευρώ μπάτζετ, θα πρέπει να βρω τους επόμενους Λεμπρόν Τζέιμς και Χάουαρντ για πάρω το πρωτάθλημα. Αν είχα και εγώ να διαχειριστώ εκατομμύρια θα το έπαιρνα το πρωτάθλημα! Αν δεν έπαιρνα, να ερχόταν όποιος θέλει να με κρεμάσει στην πλατεία! Εγώ προσπαθώ να ισορροπώ μέσα σε αυτή τη κατάσταση, θέλω να κάνω ομάδα ιδιαίτερα ανταγωνιστική, βάζοντας πολύ υψηλότερος στόχους από αυτούς που μπορεί να έχει”.

Για το έμψυχο υλικό είπε ότι “δεν εχει ολοκληρωθεί το ρόστερ. Βαδίσαμε σε μια λογική να πάρουμε νέα παιδιά και να τα πλαισιώσουμε με έμπειρους παίκτες, να μη κάνουμε ομάδα μιας χρονιάς. Φέραμε κάποια παιδιά από την Αμερική, τα οποια στερούνται εμπειρίας. Θέλουμε δύο, ίσως και τρεις παίκτες. Δεν είμαι ακόμα απόλυτα ικανοποηιμένος, αλλά είμαστε μια νέα ομάδα με πολύ ταλέντο και δική μου πεποίθηση είναι ότι θα μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε αρκετές ομάδες. Δεν ξέρω αν θα μείνει ο Γουότκινς, είναι υπό δοκιμή. Αν δεν βρούμε κάποια καλύτερη λύση ίσως μείνει. Είναι παιδί που έχει τα προσόντα, θέλει να πάρει την δουλειά και προσπαθεί πολύ. Στόχος είναι να κάνουμε σωστές επιλογές για να μη ταλαιπωρηθούμε στη διάρκεια της χρονιάς. Χρειαζόμαστε έναν πόιντ γκαρντ δίπλα στον Βεργίνη, όπως και στη θέση “3” έναν παίκτη που θα αποφορτίσει την πίεση των άλλων παικτών. Να είναι καλός σουτέρ και να βάζει τη μπάλα στο καλάθι”.

Για τον Κόμματο είπε ότι “είναι αδικαιολόγητος ο Κόμματος. Ξέρω τον λόγο που δεν ήρθε, αλλά δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Είναι προσωπική του επιλογή”.
Κατέληξε λέγοντας πως “θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να προσπαθήσω να κάνω τον κόσμο να αισθανθεί περήφανος που είναι αρειανός”.

Δείτε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη του Βαγγέλη Αλεξανδρή:

{youtube}Yy-fWpcKemE|560|315|1{/youtube}

To Top