Μετακόμισαν στη Θεσσαλονίκη και οι τέσσερις «Βολιώτες»

Κάθε λεπτό που περνάει τους φέρνει πιο κοντά στον Άρη. Σανκαρέ, Ούμπιντες, Ακόστα και Γιακούποβιτς έχουν συμφωνήσει με τον Άρη και βρίσκονται ήδη από το βράδυ της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, περιμένοντας το πράσινο φως για να βάλουν και τυπικά τις υπογραφές τους στα συμβόλαια συνεργασίας.
 
Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου όλες τις προηγούμενες μέρες είχαν σειρά επαφών και συζητήσεων με τους διοικούντες του Άρη. Οι κίτρινοι κινήθηκαν αστραπιαία, αθόρυβα και ουσιαστικά και κατάφεραν να κλείσουν τις συμφωνίες και με τους τέσσερις.
 
Σανκαρέ, Ούμπιντες, Ακόστα και Γιακούποβιτς θα ντυθούν κι επίσημα στα κιτρινόμαυρα, αμέσως μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Η επικύρωση των συμφωνιών και το γεγονός ότι θα τεθούν άμεσα στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη συνδυάζεται με την άφιξη των τεσσάρων στη Θεσσαλονίκη.
 
Οι ποδοσφαιριστές κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της περιοχής αεροδρομίου και περιμένουν πια το χάπι εντ της υπόθεσης, ώστε να φορέσουν για πρώτη φορά την κιτρινόμαυρη φόρμα.

Σύμφωνα με ότι έχει διαρρεύσει όλες αυτές τις τελευταίες μέρες το συμβόλαιο του Σανκαρέ με τον Άρη θα είναι για τρία χρόνια, του Ακόστα για ένα, του Γιακούποβιτς για δύο όπως και του Ούμπιντες.
 
 Η ανακοίνωση της ΕΠΟ σύμφωνα με δήλωση του Σοφοκλή Πιλάβιου στο συνδρομητικό κανάλι ενδεχομένως να γίνει και μέσα στην Τρίτη…

To Top