Τζελάτης: «Να κάνουμε το παιχνίδι μας με Ολυμπιακό»

Χωρίς τους τραυματίες Κυριακίδη, Ζέλιτς, αλλά με κεκτημένη ταχύτητα από τις τρεις συνεχόμενες νίκες του θα παραταχθεί ο Άρης κόντρα τον Ολυμπιακό, αύριο στις 19:00 στο κλειστό του Ρέντη, για την εμβόλιμη 17η αγωνιστική. Ο Αινείας Τζελάτης αναγνώρισε ότι οι γηπεδούχοι θα είναι το φαβορί, τονίζοντας όμως ότι οι «κίτρινοι» πηγαίνουν για να κάνουν το παιχνίδι τους…

Η ομάδα του Γιώργου Γιάτση ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς τον Γιάννη Κυριακίδη, που ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και τον Μάριο Ζέλιτς, ο οποίος έχει τράβηγμα. Ωστόσο, οι ελλείψεις δεν πτοούν τον Άρη, που έχει πολύ καλή ψυχολογία, αντίθετα με τους «ερυθρόλευκους».

Ο «MVP» της αναμέτρησης του περασμένου Σαββάτου με την Κηφισιά, Αινείας Τζελάτης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί, ωστόσο εμείς θα κάνουμε το παιχνίδι μας κι ότι καταφέρουμε να πάρουμε καλό θα είναι. Προερχόμαστε από ένα θετικό σερί αποτελεσμάτων, ωστόσο κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό».

Τα προβλήματα δεν λείπουν και στον Ολυμπιακό, που προέρχεται από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς και από δύο ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ η συμμετοχή τριών παικτών είναι αμφίβολη (οι Χιμένες, Κουζούνης έχουν πρόβλημα στη μέση, ο Νοβότνι στη γάμπα.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ: «Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και κυρίως να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας. Δεν είναι ότι παίξαμε άσχημα στα προηγούμενα ματς, απλά δεν πρέπει να είμαστε τόσο ευάλωτοι σε κάποια κομμάτια του αγώνα, αν και η αλήθεια είναι ότι έχουμε αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς».

To Top