Τζελάτη: “Έτοιμοι για τη νίκη για να φτιάξει η ψυχολογία μας”

Επιστροφή στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Αρη, ο οποίος στην πρεμιέρα του β΄ γύρου του πρωταθλήματος της Volleyleague αντιμετωπίζει το Σάββατο αύριο στις 17:00 στο γήπεδο του Αιγινίου την τοπική Νίκη (Novasports 1).

 Ο προπονητής του «κιτρινόμαυρου» συνόλου, Γιώργος Γιάτσης, έχει λευκό το απουσιολόγιό του, δεδομένου ότι όλοι οι αθλητές βρίσκονται κανονικά στη διάθεσή του.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της ομάδας, Αινείας Τζελάτη, τόνισε αναφορικά με την αναμέτρηση: «Ξεκινάει ο β΄ γύρος και εμείς θέλουμε να ξεκινήσουμε με το… δεξί τις υποχρεώσεις μας. Είναι ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδια αυτό με τη Νίκη Αιγινίου, αλλά εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι΄ αυτό», για να προσθέσει, λέγοντας: «Ξέρουμε ότι το αυριανό ματς δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό του α΄ γύρου, που ήταν και η πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος. Περιμένουμε, δηλαδή, να γίνει ένα διαφορετικό παιχνίδι, αλλά, από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη, ώστε να φτιάξει και η ψυχολογία μας, μετά την ήττα από τον Ηρακλή».

 

To Top