Τζελάτη στο PRESSARIS: Δίψα πρόκρισης στην Ευρώπη!

Ο Άρης κρατά τη νίκη επί της Κηφισιάς και προχωρά, έχοντας πλέον το μυαλό στη ρεβάνς με την Κομουνάλικ Γκρόντνο για τη φάση των «32» του Challenge Cup που θα γίνει την προσεχή Τετάρτη στο Αλεξάνδρειο. Μιλώντας στο PRESSARIS, ο Αινείας Τζελάτη εξέφρασε τη βεβαιότητα του πως οι κίτρινοι θα κερδίσουν την ομάδα από τη Λευκορωσία και θα προκριθούν στους «16» της διοργάνωσης.

Ο αρχηγός του Άρη αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι, στην κούραση και τα προβλήματα τραυματισμού αλλά και στο γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας όπου θέλει να παραμείνει μέχρι το τέλος.

Άλλη μια νίκη για τον Άρη κόντρα στην Κηφισιά με ανατροπή..

Η Κηφισιά είναι μια μαχητική ομάδα και το έδειξε στο μεταξύ μας παιχνίδι. Εμείς ήμασταν κουρασμένοι από το ταξίδι της επιστροφής από τη Λευκορωσία. Για έξι ήμερες ήμασταν στους δρόμους.  Δεν κάναμε πολλές προπονήσεις κι αυτό φάνηκε στη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση. Κρατάμε τη νίκη και προχωράμε.

Εκτός από την κούραση είχατε να αντιμετωπίσετε και κάποιους τραυματισμούς. Πόσο επηρεάζουν όλα αυτά;

Είχαμε κάποια προβλήματα τραυματισμού όπως για παράδειγμα με τον Κώστα Γκιρτζίκη που αισθανόταν ενοχλήσεις στη μέση. Το ευχάριστο είναι ότι επέστρεψε ο Χαριτωνίδης που μας βοήθησε πάρα πολύ. Πιστεύω πως είμαστε από τις λίγες ομάδες που έχουμε τόσες πολλές επιλογές. Έρχονται παιδιά από τον πάγκο , αλλάζουν τη ροή των παιχνιδιών και κερδίζουμε με τη βοήθεια τους.

Ο Άρης βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Αυτό είναι κάτι που σας ικανοποιεί;

Το έλεγα από την αρχή του πρωταθλήματος πως πιστεύω πολύ σ’ αυτή την ομάδα. Μπορεί να παίξει πολύ καλά. Η δεύτερη θέση που κατέχουμε αυτή τη στιγμή είναι σημαντική και εύχομαι και θέλω να μείνουμε εκεί ψηλά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Τα τρία από τα πέντε παιχνίδια που έγιναν χθες κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Πώς το εξηγείς αυτό;

Στο φετινό πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Γι’ αυτό και πολλά κρίνονται στις λεπτομέρειες. Μπορείς να κερδίσεις τον καθένα και να χάσεις από τον καθένα. Αν εξαιρέσεις τον Ολυμπιακό που δείχνει να βρίσκεται ένα σκαλί πιο πάνω, οι υπόλοιπες ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο.

Μπροστά σας τώρα υπάρχει ο επαναληπτικός με την Κομουνάλικ Γκρόντνο. Πώς βλέπεις αυτό το παιχνίδι;

Θα πάρουμε τη νίκη και θα προκριθούμε. Πιστεύω πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η Κομουνάλικ είναι καλή ομάδα αλλά τον πρώτο λόγο τον έχουμε εμείς.

Ακολουθεί ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στο παιχνίδι της Τετάρτης και μόλις τελειώσει αυτό θα επικεντρωθούμε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

To Top