ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τζιφόπουλος: “Τούρμπο ο… Ιτούρμπε, έτοιμος ο Καμαρά, εκπληκτικός ο Εντιαγέ, Άρης για πρωτάθλημα”!

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Τζιφόπουλος βρέθηκε το Σάββατο στο φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα και σχολίασε την κιτρινόμαυρη προσπάθεια.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Αρχικά ανέφερε:

Τα χαρακτηριστικά της ομάδας είναι ιδιαίτερα όπως και οι προσθήκες που έγιναν. Να αρχίσουμε από τον φορ, από τον χαφ, από τον μπακ; Οι συνθήκες είναι ιδιαίτερες και θα δώσει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον προπονητή της ομάδας.

Ο κόσμος το χαίρεται, βλέπει ωραίο ποδόσφαιρο, ούτε παιχνίδι για το αποτέλεσμα ούτε τίποτα.

Για την νέα αναβολή του πρωταθλήματος:

Είναι κακό για τις ομάδες που έχουν ξεκινήσει νωρίς, για αυτές που έχουν ξεκινήσει στα Ευρωπαϊκά. Είναι λάθος γενικά, αυτό το πρόβλημα εμφανίζεται κάθε καλοκαίρι. Οι ομάδες μας είναι ανέτοιμες ενώ οι άλλοι έχουν παιχνίδια στα πόδια τους.

Για τους νέους παίκτες μας σίγουρα θα είναι καλύτερα τα πράγματα, αλλά σχολιάζουμε το συνολικό.

Άλλωστε όταν είσαι καλός παίκτης είσαι και έτοιμος. Ο Καμαρά, ο Εντιαγέ, ο Λούμορ, ο Ιτούρμπε… που είναι τούρμπο, δείξανε ότι είναι έτοιμοι για να παίξουνε.

Για το ποιος θα είναι ο στόχος:

Μπορεί φέτος ο Άρης να διεκδικήσει πρωτάθλημα με τις μεταγραφές που έκανε ο πρόεδρος. Το εισπράττω και από τον κόσμο αλλά και από παλιούς συμπαίκτες.

Για τις μεταγραφές:

Ο Καμαρά είναι έτοιμος, κινείται, πλαγιάζει και παίρνει μπάλα. Ο Εντιαγέ είναι ένας εκπληκτικός παίκτης του κέντρου που ξέρει να κόβει και να μοιράζει, ο μπακ έχει τις επελάσεις του, τα κοψίματα του. Eμένα μου άρεσε γιατί σουτάρει, έχει επαφή με την εστία.

To Top