ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τζούστον ο κορυφαίος του Άρη: Γεμάτος ενέργεια, πάθος και αποτελεσματικότητα

Ο κορυφαίος παίκτης του Άρη στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Ιωνικό ήταν ο Σακούρ Τζούστον.

Ο 25χρονος Αμερικανός φόργουορντ ήρθε από τον πάγκο, όμως από την στιγμή που μπήκε στο παρκέ έδειξε στον Γιάννη Καστρίτη πως… δεν πρέπει να ξαναβγεί. Συνολικά αγωνίστηκε 34’ από τα 45’ της αναμέτρησης, έχοντας 20 πόντους με 7/11 δίποντα και 2/3 τρίποντα, κατέβασε 12 ριμπάουντ (9-3), είχε ένα κόψιμο, δύο κλεψίματα και ένα λάθος.

Με αυτά τα νούμερα συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, τους περισσότερους από κάθε άλλον συμπαίκτη του, με τον Ολιβιέ Χάνλαν να ακολουθεί με 20 βαθμούς.

Ο δυναμικός φόργουορντ των «κιτρινόμαυρων» έδωσε ενέργεια, πάθος και πολύτιμες λύσεις στο σκοράρισμα, αποδεικνύοντας πως σε αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος είναι ένας υπερπολύτιμος παίκτης και εκείνος που μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες και τον ρυθμό ενός αγώνα.

Η εκκίνηση του Τζούστον είναι σαφώς εντυπωσιακή, ειδικά από την στιγμή που στα φιλικά οι αριθμοί του ήταν χαμηλοί, ενώ πρόκειται για έναν παίκτη χαμηλών τόνων και «στρατιώτη» του προπονητή, όπως έχει χαρακτηρίσει ο ίδιος τον εαυτό του.

To Top