ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τζόρτζεβιτς: “Ο Άρης παίζει καλό μπάσκετ και κάνει εξαιρετική πορεία στο Γιούροκαπ”

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς στη συνέντευξη Τύπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Δημήτρη Πρίφτη αλλά και την πορεία του Άρη στο Γιούροκαπ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε: «Ήταν μία καλή νίκη για εμάς. Ήμασταν καλοί για καλά δεκάλεπτα. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ανταγωνιστική ομάδα, πριν το παιχνίδι έδωσα συγχαρητήρια στον κόουτς γιατί παίζουν καλό μπάσκετ και έχουν μια εξαιρετική πορεία στο Γιούροκαπ. Το έδειξαν στο πρώτο ημίχρονο όπου ήταν ανταγωνιστικοί. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες μου ήταν εξαιρετικοί. Αλλάξαμε τον τρόπο παιχνιδιού μας παίζοντας με πάσες αντί για ντρίμπλες και βρήκαμε ελεύθερα σουτ που τα βάλαμε και είχαμε μεγάλο ποσοστό στα τρίποντα, κάτι που δεν το συνηθίζουμε. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Άρης έδειξε τη δύναμή του και μείωσε όταν κάναμε κι εμείς επτά λάθη. Τα παιδιά έβαλαν τα ελεύθερα σουτ που δημιουργήσαμε και τους δίνω credit για την ευστοχία τους και τον τρόπο που έπαιξαν. Άκουσα τον κόουτς να λέει για τα ταξίδια και το να βρίσκεσαι μακριά είναι δύσκολο και το καταλαβαίνω απόλυτα. Η ένταση που έβγαλαν οι Φελντέιν, Γκιστ και ο Καλάθης αμυντικά μας έδωσαν τη δύναμη και την αυτοπεποίθηση να παίξουμε καλά, να βρούμε τα σουτ και να κλείσουμε τον Μακ Νιλ, ο οποίος είχε κάνει πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Η άμυνά μας είναι η δύναμή μας».

Ρωτήθηκε τι μεσολάβησε ανάμεσα στο κακό κλείσιμο της δεύτερης περιόδου και το εξαιρετικό ξεκίνημα του τρίτου δεκαλέπτου: «Αρχίσαμε και το πρώτο ημίχρονο συγκεντρωμένοι αλλά ο Άρης ήταν καλός και αντέδρασε στη δεύτερη περίοδο. Δεν πρέπει να μιλάμε μόνο για εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τις λύσεις και βάλαμε τα σουτ, ο κόσμος βρέθηκε κοντά μας βοηθώντας μας και μας έδωσε ενέργεια. Δεν υπάρχει ερώτηση για την διαφορά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με την αρχή στο δεύτερο. Αν το ήξερα θα έπαιζα στοίχημα και θα ήμουν εκατομμυριούχος».

To Top