Τηλεοπτικά: Κλείνουν έξι ΠΑΕ στην Cosmote TV με ποσό 1,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους τελικής κατάταξης

Έτοιμες να πουν το “ναι” στην Cosmote TV είναι οι έξι “άστεγες” ΠΑΕ της Super League 1. Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός, Βόλος, Λαμία, Απόλλων και Ιωνικός φαίνεται πως μετά από σκληρά παζάρια είναι μια ανάσα από τις υπογραφές με το συνδρομητικό κανάλι με τη συμφωνία να τους αποφέρει από 1,5 εκατομμύριο ευρώ συν μπόνους ανάλογα με τη θέση που θα καταλάβουν στη βαθμολογία.

Η Cosmote, που για πρώτη φορά ασχολήθηκε με την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων των ΠΑΕ της Super League 1, φέρεται να έχει ήδη συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΟΦΗ.

Στον αντίποδα η NOVA, που εδώ και πολλά χρόνια είχε σχεδόν μονοπωλιακή σχέση με τη SL1 ή είχε την πλειοψηφία των ομάδων όταν στο παιχνίδι υπήρχε και η ΕΡΤ, φαίνεται ότι για πρώτη φορά θα έχει στη δύναμη της τις λιγότερες ομάδες.

Αυτή τη στιγμή έχει τέσσερις από τις 14. Άρης, ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο από πέρυσι, ενώ πριν από λίγες μέρες ανανεώθηκε το συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό που θα του αποφέρει παραπάνω από 11 εκατ. ευρώ στα ταμεία του.

Η μόνη ομάδα που ακόμα δεν έχει καταλήξει είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φαίνεται να διαπραγματεύεται ένα καλύτερο και υψηλότερο συμβόλαιο σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, τόσο με την Cosmote όσο και με τη Nova και όπου… κάτσει η μπίλια.

To Top