Όλα… καλώς καμωμένα για τον νέο πίνακα διαιτητών στο ΠΟΚ 4

Κατά 3/4 ο πίνακας διαιτητών στο νέο πρωτάθλημα της Super League 1 είναι ίδιος σε σχέση με τον περσινό και το ΠΟΚ 4 πήρε θέση έστω και ανεπίσημα.

Τα “φιλαράκια” του ελληνικού ποδοσφαίρου είδαν τον υποβιβασμό επτά διαιτητών (Ζαχαριάδης, Τσαγκαράκης, Βάτσιος, Βρέσκας, Κοτσάνης, Μαλούτας και Κουκούλας) με διαφορετική άποψη, ενώ με εξαίρεση την ανακοίνωση αποχώρησης Ζαχαριάδη, ουδείς διαμαρτυρήθηκε δημόσια για τον εν γένει καταρτισμό των πινάκων.

Ο Ολυμπιακός είδε τη μείωση του αριθμού των διαιτητών από 28 σε 21 ως ευκαιρία για τον ορισμό ακόμα περισσότερων ξένων διαιτητών. Ο Ολυμπιακός έχασε την εμπιστοσύνη του στους Έλληνες διαιτητές, όταν έχασε την επιρροή στην ΕΠΟ και θα πιέσει για τον ορισμό ξένων ακόμα και πέρα από τους αγώνες μεταξύ των ΠΟΚ 4.

Στην ΑΕΚ υπάρχουν επιλογές που δεν άρεσαν όπως ο υποβιβασμός του Βάτσιου. Υπάρχουν διαιτητές στον πίνακα για τους οποίους έχουν κάποιες ενστάσεις όπως οι Παπαπέτρου, Μανούχος, Κουτσιάυτης και Διαμαντόπουλος, όμως κρατούν χαμηλά τους τόνους και δεν δυναμιτίζουν το κλίμα.

Στον ΠΑΟΚ επίσης κρατούν χαμηλούς τόνους και προς το παρόν δίνουν «ψήφο ανοχής». Ο υποβιβασμός του Τσαγκαράκη μέτρησε θετικά.

Στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει κάτι έστω ανεπίσημο. Παρόλα αυτά η θέση της διοίκησης Αλαφούζου είναι κατά καιρούς… όπου φυσάει ο άνεμος και προς το συμφέρον της ομάδας του.

To Top