Τηλεφωνικό… ξεκατίνιασμα στην ΑΕΚ

Στην εκπομπή της NOVA “Η Ώρα των Πρωταθλητών” όπου καλεσμένος ήταν ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης παρενέβησαν τηλεφωνικά ο Τραϊανός Δέλλας και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίοι διευκρίνισαν πως δεν υπήρξε καμία παρέμβαση των αρχηγών της ομάδας, σχετικά με το θέμα της απομάκρυνσης του Ράφικ Τζιμπούρ από την Ένωση.

Πρώτος ο Δέλλας, ο οποίος είπε: “Εμείς δεν έχουμε τη δύναμη να πάρουμε τέτοιες αποφάσεις. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι εμείς ποτέ δεν ερωτηθήκαμε για κάτι τέτοιο και φυσικά δεν πήραμε θέση, γιατί πολλά ακούγονται για εμάς». Λίγα λεπτά αργότερα, ήρθε η σειρά του «Λύμπε», ο οποίος τόνισε: «Ο κ. Αδαμίδης βρίσκεται σε μία πίεση. Κάποια πράγματα μπορεί να μην βγαίνουν έτσι όπως θέλουν να τα πουν. Ουδέποτε ήταν δική μας ανάμιξη σε αυτό το θέμα, ο χαρακτήρας μας και η εμπειρία μας δεν θα μας άφηναν να κάνουμε κάτι τέτοιο. Εμείς ξέρουμε πότε πρέπει να μιλήσουμε και πότε όχι».

Οσον αφορά το θέμα με την.. απαίτηση του Νίκου Κωστένογλου να καθαρίζουν οι μικροί τα παπούτσια των μεγάλων, ο Λυμπερόπουλος είπε: «Αν το δούμε καθαρά ποδοσφαιρικά, εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, δεν θέλω να μου καθαρίζουν τα παπούτσια, ούτε θέλω να με σέβονται. Ο προπονητής ήθελε να περάσει ένα μήνυμα με αυτό που είπε πιστεύω εγώ», είπε ο Λύμπε. «Το έχουμε αναγάγει σε μείζον θέμα. Και στην Αγγλία συμβαίνουν αυτά», είπε ο Δέλλας.

To Top