ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Την απάντηση Γουλιέλμου σχετικά με τις μετοχές περιμένουν σήμερα στην ΚΑΕ Άρης

Κρίσιμη μπορεί να θεωρηθεί η σημερινή μέρα για τον μπασκετικό Άρη, μιας και αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με το θέμα των μετοχών της ΚΑΕ.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στην τηλεδιάσκεψη της Τρίτης μεταξύ των μελών του ΔΣ της ΚΑΕ και του μεγαλομετόχου Δημήτρη Γουλιέλμου ζητήθηκε μια τελική απάντηση μέχρι σήμερα, Παρασκευή, σχετικά με τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών (90%) που κατέχει ο τελευταίος.

Ο Γουλιέλμος μετά από πολύωρη συζήτηση έδειξε θετική διάθεση και στάση για να περάσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη μέσω των 9 μεσεγγυούχων προσώπων που έχουν ήδη βρεθεί προκειμένου να τρέξουν οι εξελίξεις στην ΚΑΕ Άρης.

Τα μέλη της προσωρινής διοίκησης πιέζουν τον Γουλιέλμο για να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό αυτή η πολύ σημαντική υπόθεση για να δρομολογηθεί η επόμενη μέρα του μπασκετικού τμήματος και να μπει σε εφαρμογή το πλάνο, το οποίο έχει ήδη οργανωθεί, όπως υποστηρίζεται, από τον ΑΣ Άρης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος και εφόσον όλοι επιθυμούν το συμφέρον της ομάδας το θέμα αυτό θα πρέπει να τελειώσει άμεσα, με τη σημερινή μέρα να κρίνεται ως πολύ καθοριστική για το «αύριο» του κιτρινόμαυρου συλλόγου.

Το αν και τι θα απαντήσει ο Δημήτρης Γουλιέλμος, ο οποίος υποσχέθηκε πως θα το κάνει σήμερα, θα φανεί κατά τη διάρκεια της ημέρας…

To Top