Την Τετάρτη ο «τελικός» του χάντμπολ γυναικών

Μεθαύριο, Τετάρτη, στις 18:00 ορίστηκε να γίνει ο επαναληπτικός αγώνας μπαράζ του Άρη με την Καστοριά, που θα κρίνει την παραμονή των «κίτρινων» στην Α2 κατηγορία χάντμπολ γυναικών. Μάλιστα, ο ΑΣ Άρης απεύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους, ώστε να βρεθούν στη Μίκρα και να ενισχύσουν την ομάδα στον «τελικό» για την σωτηρία.

Ο Άρης χρειάζεται μια μεγάλη ανατροπή, που μεταφράζεται σε νίκη με διαφορά 10 γκολ, έτσι ώστε να ανατρέψει την ήττα με 31-22 που είχε υποστεί στο πρώτο παιχνίδι. Η ρεβάνς είχε οριστεί αρχικά για προχθές, Σάββατο (18/02), αλλά η ΟΧΕ προχώρησε στη μετάθεσή της.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΣ Άρης, που απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της ομάδας, αναφέρει:

«Με έγγραφο που απέστειλε η ΟΧΕ, γνωστοποίησε πως ο επαναληπτικός αγώνας της ομάδας μας με αντίπαλο την Καστοριά, για το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22/2 και ώρα 18:00, στο Μίκρα 3.

Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα μας πρέπει να κερδίσει με διαφορά 9 τερμάτων και άνω την αντίπαλό της, ώστε να παραμείνει στην Α2. Καταλαβαίνουμε, λοιπόν, ότι η μαζική παρουσία και συμπαράσταση όλων μας θα βοηθήσει τα κορίτσια της Ναταλίας Κώττα να επιτύχουν τον στόχο τους».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top