Την Τετάρτη στο χειρουργείο ο Γιαννίτσης

Ο Μιχάλης Γιαννίτσης δεν αποφεύγει τελικά το χειρουργείο. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Άρη θα εγχειριστεί το πρωί της Τετάρτης από τον υπεύθυνο ορθοπεδικό της ΠΑΕ Ευάγγελο Πανταζή.
Ο Γιαννίτσης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο χόνδρο του αριστερού του γονάτου. Η φαρμακευτική αγωγή που ακολούθησε δεν έφερε κάποιο σημαντικό αποτέλεσμα, πράγμα που ανάγκασε τον κ. Πανταζή να πάρει την απόφαση για επέμβαση.
Ο παίκτης αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση σε τέσσερις περίπου μήνες. Όσο για τους Κοτσαρίδη, Ψυχογιό, συνεχίζουν να ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας.

Όσοι αγωνίστηκαν στο νικηφόρο παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν αποκατάσταση και αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά.

Να θυμίσουμε ότι στον αγώνα με τον Αστέρα επιστρέφουν οι Νούνο Κοέλιο, Μανώλης Παπαστεριανός και Γιάννης Ζαραδούκας, που εξέτισαν την ποινή τους, ενώ στον αντίποδα θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Νταβίντ Αγκάνθο.

Ως γνωστόν, ο Ισπανός επιθετικός θα λείψει και από το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια.

To Top