Της… αμύνης τα παιδιά και ο στόχος των δέκα βαθμών με «απόρθητο» το Κλεάνθης Βικελίδης!

Ο Άρης έχει διανύσει το 1/3 του πρωταθλήματος, ετοιμάζεται να μπει στην τελευταία πεντάδα αγώνων για το τέλος του πρώτου γύρου και οι Νίκος Πασιαλής, Δημήτρης Μπουγιουκλής ρίχνουν το βάρος στην αγωνιστική και βαθμολογική αντεπίθεση της ομάδας.

Βασικός στόχος του τεχνικού δίδυμου είναι να υπάρξει βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας, όλης της ομάδας, διαπιστώνοντας ότι ο Αρης στην Λιβαδειά για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι δέχθηκε γκολ και μάλιστα δυο. Γκολ που προέκυψαν από την αδράνεια όλης της άμυνας.

Οι δυο τεχνικοί των κίτρινων ξεκίνησαν και θα συνεχίσουν να δουλεύουν πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι, στην βελτίωση της αμυντικής συμπεριφοράς όλης της ομάδας, προκειμένου ο Άρης να κλείσει τις «τρύπες», να αντιδράει πιο αποτελεσματικά και να μην είναι το ίδιο ευάλωτος αμυντικά, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η αλήθεια είναι ότι στο τελευταίο παιχνίδι των κίτρινων έλειπε η… μισή ομάδα και παίκτες «κλειδιά», οι οποίοι επιστρέφουν το Σάββατο.

Από κει και πέρα, σε ότι αφορά το… «χαρτί και το μολύβι» των επόμενων αγώνων η κατάκτηση δέκα βαθμών μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου είναι ο στόχος που θέτουν οι άνθρωποι του Άρη, οι οποίοι αντιλαμβάνονται πλήρως τη δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ομάδα.
Βασικός στόχος είναι η εκμετάλλευση του παράγοντα έδρα, δηλαδή η επίτευξη τριών νικών στα ισάριθμα παιχνίδια που δίνει αυτό το διάστημα στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Άρης αντιμετωπίζει κατά σειρά ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητο και Ξάνθη. Ακόμη ιδιαίτερα σημαντικός θεωρείται και ο εκτός έδρας αγώνας στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό.

Κλείνοντας τον πρώτο γύρο με 20 βαθμούς, οι κίτρινοι θεωρούν ότι θα έχουν κάνει ένα σημαντικό βήμα για να πατήσουν γερά στα πόδια τους, ενόψει της… τελικής ευθείας στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

To Top