Ομιλία στους παίκτες: «Δεν έχουμε παράπονα, στόχος να εκμεταλλευτούμε το γήπεδό μας»

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο όλοι παραδέχονται την αποτελεσματικότητα των Πασιαλή, Μπουγιουκλή στον Άρη είναι η βελτίωση της ψυχολογίας στα αποδυτήρια και το ότι «κέρδισαν» την εμπιστοσύνη των παικτών.

Το τεχνικό δίδυμο του Άρη κατάφερε με την μέχρι τώρα στάση του να επανακτήσει την εμπιστοσύνη στο εσωτερικό της ομάδας και πάνω σε αυτή τη βάση δουλεύει καθημερινά.

Με αφορμή τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, αλλά και τη συνέχεια των κιτρινόμαυρων υποχρεώσεων, οι δυο προπονητές των κίτρινων μίλησαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Η ομιλία τους κινήθηκε σε ένα μικρό απολογισμό των μέχρι τώρα αγώνων, αλλά και τη φιλοσοφία της «επόμενης μέρας».

Ξεκαθάρισαν χαρακτηριστικά πως: «Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τη μέχρι σήμερα προσπάθεια σας. Δίνεται όλοι το καλύτερο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε», ενώ υπογράμμισαν με έμφαση επίσης, ότι: «Πρέπει να μαζέψουμε πολύτιμους βαθμούς στη συνέχεια για να είμαστε πιο άνετοι. Και για να γίνει αυτό, επιβάλλεται να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».

Οι κίτρινοι ποντάρουν στο «χαρτί» που λέγεται Χαριλάου, ειδικά με την πολύτιμη συμπαράσταση του κόσμου, ο οποίος δεν σταμάτησε να είναι λεπτό, στο πλευρό της ομάδας.

To Top