ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Της… Ελλάδας παιδιά στο μεταγραφικό πλάνο, εφόσον απαλλαγεί από τη θηλιά του ban

O Άρης παραμένει με τη θηλιά του ban και της αβεβαιότητα που μοιραία υπάρχει, όσο δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Ντουρμισάι στο CAS.

Όπως είναι γνωστό, πριν λίγες μέρες το CAS ενημέρωσε την ΠΑΕ Άρης για νέα προθεσμία, με αποτέλεσμα να έχουμε την παράταση της… παράτασης μέχρι τις 8 Απριλίου, η οποία είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία που έδωσε το Ανώτατο Δικαστήριο.

Στην προκειμένη περίπτωση πρόκειται για ένα “καυτό” θέμα που θα καθορίσει την πορεία και το μέλλον της ομάδας, αφού στο ενδεχόμενο να μην μπορεί ο Άρης να κάνει μεταγραφές, τα πλάνα θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν.

Για μια ακόμη φορά λοιπόν, ο Άρης είναι σε αναμμένα κάρβουνα και εκ των πραγμάτων θα περιμένει. Το ίδιο σκηνικό ακολουθεί για μια ακόμη φορά ο Άρης, συνολικά την τέταρτη. Είχαν προηγηθεί ο Ιανουάριος και ο Ιούνιος του 2021 και ο Ιανουάριος του 2ο22. Περιμένοντας τα νέα λοιπόν, από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, ήδη εξετάζονται παίκτες για την επόμενη μεταγραφική περίοδο!

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, αν και το… κάδρο έχει πολλά ερωτηματικά, αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, ποιοι και πόσοι θα ανανεώσουν από αυτούς που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, σε συνεργασία με τον Χερμάν Μπούργος, αξιολογούν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μεταγραφικό πλάνο του Άρη είναι και Έλληνες παίκτες, πέρα από τον… λάτιν κορμό που αναμένεται να έχει η ομάδα, χωρίς να έγιναν γνωστά ονόματα ή λεπτομέρειες.

Όλα αυτά βέβαια είναι σε προκαταρκτικό και θεωρητικό επίπεδο, όσο εκκρεμεί η απόφαση για το ban.

To Top