Τικπασάνογλου στο PRESSARIS: «Στόχος και η αγωνιστική ‘Ανάσταση’»

Η οικονομική εξυγίανση και η αγωνιστική αξιοπρέπεια είναι οι δυο πρωταρχικοί στόχοι που θέτει η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, σύμφωνα με τον Κώστα Τικπασάνογλου. Ο υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του νέου δ.σ. της ΠΑΕ μίλησε στο PRESSARIS, τονίζοντας πως όλα τα μέλη της διοίκησης ενεπλάκησαν στα κοινά διότι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Ποιος ήταν ο λόγος που σας έκανε να ασχοληθείτε με τα κοινά της ποδοσφαιρικής ομάδας;

Αυτό που οδήγησε όλα τα μέλη της νέας διοίκησης στην απόφαση τους να εμπλακούν στον Άρη ήταν η διάθεση να βοηθήσουμε τον Άρη σ’ αυτή τη δύσκολη φάση που περνάει. Ο καθένας από το πόστο του με τις γνώσεις του και τον τρόπο που μπορεί να βοηθήσει. Έγινε το κάλεσμα από την Κοινωνία μελών Άρη και τον Ερασιτέχνη, τον οποίο εκπροσωπώ εγώ. Θεωρήσαμε ότι δεν μπορούμε όχι στον Άρη σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή.

Ποιοι είναι οι στόχοι της νέας διοίκησης;

Με δεδομένο ότι η διοίκηση είναι προσωρινή, ο στόχος δεν μπορεί να είναι άλλος παρά να συμμαζέψουμε όσο γίνεται τα οικονομικά στην ομάδα. Να πετύχουμε την οικονομική εξυγίανση στον βαθμό που θα μπορέσουμε και μέσω του άρθρου 99 και μέσω όποιων άλλων τρόπων μπορέσουμε να βρούμε. Και ασφαλώς η ομάδα να είναι αξιοπρεπής αγωνιστικά.

Η υπόθεση της υπαγωγής του άρθρου 99 «τρέχει». Πώς βλέπετε εσείς την προσπάθεια αυτή;

Το άρθρο 99 είναι μια δύσκολη διαδικασία. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που την χειρίζονται αυτή τη στιγμή. Την ξέρουν καλά την υπόθεση και είναι σε εξέλιξη κάποια πράγματα. Ευχής έργον είναι να μπορέσουμε να πετύχουμε αυτή τη ρύθμιση, να «ανασάνει» η ομάδα. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα σταματήσουμε εκεί. Θα προσπαθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε να πετύχουμε την οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ.

 Είχατε μια συνάντηση γνωριμίας με τον κ. Αλκαράθ. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας;

Δεν επεκταθήκαμε σε αγωνιστικά θέματα. Αυτά θα τα συζητήσει με τον καθ’ ύλην αρμόδιο που είναι ο Άγγελος Σπυρίδων και φυσικά με τον Γιάννη Μηχαλήτσο. Πρόκειται για έναν πάρα πολύ σοβαρό άνθρωπο, μετρημένο που κρατάει χαμηλούς τόνους και θα προσπαθήσει όπως μας είπε να δουλέψει όσο το δυνατόν περισσότερο και όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά για να έχουμε μια αγωνιστική «Ανάστα

To Top