Τιμήθηκε ο Σταυρόπουλος από την πρώτη του ομάδα (photo)

Ο Ηλίας Σταυρόπουλος άρχισε να φανερώνει τις πτυχές του ταλέντου σε μικρή ηλικία και η ακαδημία του Πρωτέα στην οποία έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τον τίμησε σήμερα το πρωί.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Πρωτέα αναφέρει:
«Σήμερα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου  πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο του ΑΟ ΠΡΩΤΕΑ ο καθιερωμένος ετήσιος αγιασμός της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Πάνω από 300 αθλητές του ΠΡΩΤΕΑ παραβρέθηκαν στην εκδήλωση όπου ο Πρόεδρος κύριος Νίκος Κατσάλης ευχήθηκε στους αθλητές «Καλή χρονιά πρώτα στο σχολείο κατά δεύτερον στο ποδόσφαιρο»

Παράλληλα στο χώρο παραβρέθηκαν και οι αθλητές του ΜΑΣ ΑΙΟΛΟΣ Αγίου Παύλου που αγωνίζεται στη Β΄ κατηγορία και από φέτος αποτελεί για τους αθλητές του ΠΡΩΤΕΑ το επόμενο σκαλοπάτι στην ποδοσφαιρική της καριέρα. Η συνεργασία ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής και στόχος είναι στα επόμενα τρία χρόνια οι αθλητές μας να αγωνίζεται στην ανδρική ομάδα του ΜΑΣ ΑΙΟΛΟΥ.

Η μεγάλη όμως έκπληξη επιφύλαξε η διοίκηση του ΑΟ ΠΡΩΤΕΑ  ήταν η πρόσκληση που είχε γίνει για να τιμηθεί ένα ιδιαίτερο πρόσωπο για το Σύλλογο μας ο Ηλίας Σταυρόπουλος επαγγελματίας παίχτης της ΠΑΕ Άρης.

Ο Ηλίας ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην Ακαδημία μας, δούλεψε σκληρά, ανδρώθηκε και στην ηλικία των 14 ετών μετεγράφηκε σ’ ένα επίσης συνεργαζόμενο σωματείο με την Ακαδημία μας την Α.Ε. ΦΙΛΥΡΟΥ.

Εκεί στην Α΄ κατηγορία για δύο χρόνια έγινε αυτός ο ποδοσφαιριστής που κίνησε το ενδιαφέρον πολλών ΠΑΕ με αποτέλεσμα να τον κερδίσει η ΠΑΕ Άρης.

Από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος  και φίλος της ΑΕ ΦΙΛΥΡΟΥ Θεοδόσης μου είπε: «Νίκο αυτός  ο μικρός θα αφήσει εποχή» όπως και έγινε.

Ο ΑΟ ΠΡΩΤΕΑΣ τίμησε με τιμητική πλακέτα τον Ηλία Σταυρόπουλο και του ευχήθηκε ο επόμενος μεγάλος σταθμός στην καριέρα του να είναι η Εθνική μας ομάδα».

To Top