Τιμωρία για Σανταντέρ!

Με τον αποκλεισμό της από το Copa Del Rey της επόμενης χρονιάς θα πληρώσει η Σανταντέρ την απόφαση των ποδοσφαιριστών της να μην αγωνιστούν κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ. 

Την περασμένη Πέμπτη οι παίκτες της Σανταντέρ προέβησαν σε μια πρωτοφανή ενέργεια, όταν εμφανίστηκαν μεν στο γήπεδο για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, αρνήθηκαν όμως να αγωνιστούν.

Αυτή η κίνηση έγινε ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οφειλές της διοίκησης προς το μέρος τους και έγινε δεκτή με θερμό χειροκρότημα από τους οπαδούς της ομάδας. Την ενέργεια αυτή δεν υποδέχτηκαν το ίδιο θερμά οι αρμόδια της διοργανώτριας αρχής οι οποίοι, σύμφωνα με τους κανονισμούς, τιμώρησαν τη Σανταντέρ με αποκλεισμό ενός χρόνου και πρόστιμο τριών χιλιάδων ευρώ.

Έτσι, δεν εισακούστηκαν οι εκκλήσεις του προπονητή της ομάδας, Πάκο Φερνάντεθ, να μην τιμωρηθεί η ομάδα, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενά του, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ απλά διεκδίκησαν την αξιοπρέπειά τους. Πάντως κανείς από τους ποδοσφαιριστές ξεχωριστά δεν δέχτηκε κάποια τιμωρία.

To Top