Τι (δεν) είδε ο Αγγέλου και ξέσπασε για πρώτη φορά!

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είχε καιρό να δει απάθεια, αφέλεια. Είχε καιρό να δει την ομάδα του να μη μάχεται, να μην αντιδράει. Γι’ αυτό και ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα, γι’ αυτό και μίλησε οργισμένα στην συνέντευξη Τύπου. Ουδείς δεν είχε “απαίτηση” από αυτόν τον Άρη να μπει και να κερδίσει τον Παναθηναϊκό, όλοι όμως είχαν “απαίτηση” να δουν την ομάδα να μην τα παρατάει ούτε λεπτό.

Ο Άρης σχεδόν σε όλο το πρώτο ημίχρονο και στις αρχές της τέταρτης περιόδου δεν έβγαλε τον χαρακτήρα που είχε στις τέσσερις νίκες του, δεν έβγαλε καν τον χαρακτήρα που είχε στη Δράμα, όταν παρότι έχασε με 14-15 πόντους, επέστρεψε στο παιχνίδι.

Δεν ήταν μόνο θέμα διαφοράς δυναμικότητας, ήταν θέμα μη πίστης στις δυνατότητες που “έβγαλαν” οι παίκτες στο παρκέ και αυτό ήταν το στοιχείο που έκανε τον Αγγέλου να εκραγεί για πρώτη φορά δημόσια.

Αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι οι επισημάνσεις και οι παρατηρήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας θα είναι συνεχείς, γιατί ακολουθεί ένας κομβικός αγώνας για τους κίτρινους, με το Ρέθυμνο στο Αλεξάνδρειο. Ο Άρης οφείλει να επιστρέψει στις νίκες αν στοχεύει να μπει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος και εν μέρει για τον συγκεκριμένο αγώνα έγιναν χθες και τόσο καυστικές δηλώσεις από τον Αγγέλου.

 

To Top