Τι είναι αυτό που τους ενώνει, τι είναι αυτό που τους χωρίζει…

Το πολύ σημαντικό παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο στο πρωτάθλημα, την Κυριακή στο Αλεξάνδρειο, πλησιάζει. Οι δύο ομάδες έχουν πολλά στοιχεία που και τους ενώνουν, αλλά και τους χωρίζουν.

Οι “διπλοί πράκτορες”

Στον Άρη συνεχίζουν την καριέρα τους δύο παίκτες που πριν υπογράψουν με τους κίτρινους έπαιξαν για τον Πανιώνιο. Ο Γιάννης Αθηναίου ήρθε φέτος στον Άρη, αφού πρώτα αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης από τον Πανιώνιο, στον οποίο αγωνίστηκε τρία χρόνια. Ο Ζήσης Σαρικόπουλος πέρασε μια διετία στους κυανέρυθρους πριν αποφασίσει πέρσι το καλοκαίρι να αποδεχθεί την πρόταση του Άρη για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την Κυριακή θα τεθούν αντιμέτωποι του Άρη δύο πρώην παίκτες της ομάδας. Ο Γάιος Σκορδίλης και ο Αλέξης Κυρίτσης έπαιξαν για χρόνια στους κίτρινους και επιστρέφουν – όχι για πρώτη φορά – ως αντίπαλοι στο Αλεξάνδρειο, στο φετινό ντεμπούτο τους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το σήριαλ Καββαδά

Ο Άρης προσπάθησε το καλοκαίρι να κάνει το “κόλπο γκρόσο” και να αποκτήσει τον Βασίλη Καββαδά, εκμεταλλευόμενος ουσιαστικά το γεγονός ότι καταρχήν ήταν η τελευταία του χρονιά στον Πανιώνιο και δεν υπέγραφε ο παίκτης την προτεινόμενη ανανέωση και κατά δεύτερον ότι είχε πειστεί από τον Βαγγέλη Αγγέλου για τον ρόλο του στους κίτρινους. Παρότι υπήρξε συμφωνία μεταξύ του παίκτη του και του Άρη, εντούτοις δεν μπόρεσε ποτέ να επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες και έτσι η μεταγραφή αυτή δεν πραγματοποιήθηκε.

Πρώην συμπαίκτες

Αντίπαλοι θα είναι την Κυριακή πρώην συμπαίκτες. Ο Νίκος Γκίκας και ο Χρήστος Σαλούστρος συνυπήρξαν μέχρι πέρσι στον Φιλαθλητικό, την Κυριακή όμως θα αντιμετωπίσει ο ένας τον άλλον. Το ίδιο θα συμβεί και με τους Γιάννη Αθηναίου και Τζέρεμι Χαντ και Γκι Μαρκ Μισέλ, που ήταν πρόπερσι συμπαίκτες στον ΚΑΟΔ.

 

To Top