ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τι είπε ο Μάντζιος μετά το στραβοπάτημα του Απόλλωνα

Ο Απόλλωνας Σμύρνης έχασε δυο βαθμούς σήμερα στην έδρα του Παναιγιάλειου και ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας Άκης Μάντζιος σχολίασε το αποτέλεσμα. 

«Ξέραμε πως θα έρθουμε να παίξουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο που διατηρεί το αήττητο στην έδρα του. Το παιχνίδι γνωρίζαμε πως θα πάει στην δύναμη και στο πάθος που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν δούμε γενικά το παιχνίδι, νομίζω πως ο Απόλλων ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Είχαμε κυρίαρχο ρόλο, δημιουργήσαμε επιθετικά και από την άλλη πλευρά απειληθήκαμε ελάχιστα” είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

“Δεν είχαμε σήμερα την τύχη με το μέρος μας, όπως είχε συμβεί σε άλλα παιχνίδια. Κάναμε αρκετές φάσεις εκτός από το πέναλτι και το δοκάρι,, αλλά το σημαντικότερο είναι πως χάσαμε με τραυματισμούς δύο ποδοσφαιριστές μας, τον Σιατραβάνη και τον Μπαρμπόσα. Γενικά είχαμε πολλές ατυχίες στο 90λεπτο. Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και δεν απογοητευόμαστε, παραμένουμε αήττητοι και μέσα στο στόχο μας. Υπάρχουν ακόμη 13 παιχνίδια μπροστά μας. Προχωράμε»…

 Από την πλευρά του ο Δημήτρης Σπανός προπονητής του Παναιγιάλειου είπε: «Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι για εμάς αφού ξέραμε πως δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα με επιθετικό τρόπο. Το βασικό πλάνο για εμάς ήταν να βρούμε μια αντεπίθεση ώστε να μπορέσουμε να σκοράρουμε, όπως το έχουμε κάνει σε πολλά παιχνίδια εδώ μέσα με καλύτερους αντιπάλους. Εμείς είχαμε συγκέντρωση και σταθήκαμε και λίγο τυχεροί, αλλά στο ποδόσφαιρο αν δεν έχεις και λίγο τύχη δεν μπορείς να πάρεις αυτό που θέλεις.

Θεωρώ ότι το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, ίσως όχι και στις ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο ήταν καλύτερος ο Απόλλων. Εμείς σε όλο το παιχνίδι ψάχναμε μια τελική πάσα για γκολ που δεν ήρθε, αν εξαιρέσουμε στο τέλος την φάση του Ιβάνκο που δεν βρήκε την μπάλα όπως θα ήθελε.

Δεν μπορώ να μην πω ότι σήμερα αντιμετωπίσαμε μια ομάδα Super League που δεν παίζεται από τις άλλες ομάδες της κατηγορίας. Ο πόντος για εμάς σήμερα ήταν καλός.

Συνεχίζουμε με ότι προβλήματα έχουμε με τραυματισμούς και με τιμωρίες για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Η εικόνα της ομάδας δείχνει πως δεν θα κινδυνεύσει. Δεν μιλάω για τους βαθμούς, αλλά για την εικόνα».

To Top