Τι ζητάει η Nova από την Σούπερ λίγκα για τις μεταδόσεις

Η Σούπερ λίγκα θα πρέπει την ερχόμενη εβδομάδα να ανακοινώσει το πρόγραμμα τέλεσης των αγώνων της πρεμιέρας του πρωταθλήματος (ημέρες/ώρες).

Όμως μετά από χρόνια κεντρικής διαχείρισης, όπου μόνο ένα κανάλι και συγκεκριμένα η NOVA είχε τα τηλεοπτικά δικαιώματα όλων των ομάδων και επομένως το πρόγραμμα καθοριζόταν ανάλογα με τις ανάγκες ενός καναλιού και τις ανάγκες των ΠΑΕ, τώρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Η ηγεσία της Super League θα είναι σε ρόλο διαιτήτη ανάμεσα στις επιθυμίες της NOVA που έχει εννέα ομάδες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, Αστέρα, Πανιώνιο, ΠΑΣ Γιάννινα, ΟΦΗ, Λεβαδειακό, ΑΕΛ) και της ΕΡΤ που έχει επτά (Παναθηναϊκό, Ξάνθη, Άρη, Ατρόμητο, Παναιτωλικό, Απόλλων, Λαμία).

Το SoccerPlus αποκάλυψε ότι η NOVA στα συμβόλαια που έχει υπογράψει με τις ΠΑΕ ζητεί, μεταξύ άλλων:

– να φροντίζουν ο ορισμός των αγώνων να γίνεται πάντα σε ώρες και ημέρες που έχει ζητήσει η NOVA για τη μετάδοσή τους.

– να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην υπάρχει αλλαγή στις οριζόμενες από τη NOVA ζώνες μετάδοσης αγώνων.

-Ο ορισμός ημέρας και ώρας των αγώνων θα αποφασίζεται από τη NOVA και οι ΠΑΕ θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση της NOVA σε συνεργασία με τη Super League.

Σήμερα αποκαλύπτουμε ότι η NOVA επιθυμεί να διατηρηθούν οι τηλεοπτικές ζώνες ματάδοσης που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια.

Δηλαδή να μεταδίδονται τη θερινή περίοδο το Σαββατοκύριακο οι αγώνες με ώρες έναρξης 17.00, 19.30, 21.15 και κατά την χειμερινή περίοδο με ώρα έναρξης τις 15.00, 17.15 και 19.30.

Επίσης να μεταδίδεται ένα αγώνας κάθε Δευτέρα.

Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό τι ώρες θα ζητήσει η ΕΡΤ για τους δικούς της αγώνες και αν θα υπάρξει θέμα σε περίπτωση που συμπέσουν χρονικά μεταδόσεις των δύο καναλιών, ειδικότερα από τη στιγμή που το ένα κανάλι είναι συνδρομητικό και το άλλο ανοιχτό και πανελλήνιας εμβέλειας.

To Top