ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Τι ισχύει με ενδεχόμενες αποχωρήσεις από το “κιτρινόμαυρο” ρόστερ τον Ιανουάριο…

Την δεδομένη χρονική στιγμή, μόνο μία περίπτωση ποδοσφαιριστή που ανήκει στο ρόστερ του Άρη, δείχνει να επιθυμεί την αποχώρησή του, λόγω περιορισμένου χρόνου συμμετοχής.

Αυτός είναι ο Τόνι Ντάτκοβιτς, ο οποίος έχει δεχθεί “κρούση” τόσο από την Κύπρο, όσο και από την Ισπανία, χωρίς να αποκλείεται ο Κροάτης να αποτελέσει παρελθόν το επόμενο διάστημα. Mία εξέλιξη που θα βγάλει και τον Άρη από την δύσκολη θέση του να διαπραγματευτεί το τριετές συμβόλαιο του 26χρονου στόπερ, που υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι.

Όπως είπε ο Άκης Μάντζιος, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο κάποιος παίκτης να αποχωρήσει, αυτό θα γίνει μόνο αν το ζητήσει ο ίδιος, λόγω του ότι δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Έλληνα προπονητή:

«Δεν είναι ότι θα έρθει ένας παίκτης και θα φύγει κάποιος άλλος. Το πλάνο δεν είναι έτσι. Τώρα ειδικά που θα έχουν 13 ματς μέσα σε 42 μέρες, δηλαδή μέχρι και τα μέσα Φεβρουαρίου κάθε τρεις μέρες θα έχουμε παιχνίδια. Θέλουμε λύσεις. Δηλαδή όλοι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Το πλάνο είναι όπως σας είπα. Τώρα αν κάποιος θεωρεί ότι θα είναι καλύτερο να φύγει και να πάει σε άλλη ομάδα, αυτό είναι διαφορετικό θέμα. Θα πρέπει να μιλήσει με τη διοίκηση».

To Top