ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το γεμάτο ρόστερ του Άρη και οι δανεισμοί των “μικρών” που είναι στα σκαριά…

Με την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού κι ενός αριστερού μπακ, το ρόστερ του Άρη θα είναι πιο πλήρες από ποτέ, ειδικά αν δεν υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών, που θα διαπιστώσουν ότι ίσως μειωθεί ο ήδη περιορισμένος χρόνος τους.

Στο μυαλό των ιθυνόντων του Άρη, είναι και το ενδεχόμενο κάποιοι από τους μικρούς σε ηλικία να δοθούν δανεικοί, σε ομάδες της Super League 2, εφόσον αυτή ξεκινήσει και υπάρξει ενδιαφέρον. Κι αυτό, γιατί είναι σημαντικό να πάρουν χρόνο συμμετοχής, καθώς δύσκολα προς το παρόν, θα τον βρουν στον Άρη.

Όπως είπε και στην συνέντευξή του ο Άκης Μάντζιος: «Ναι κάποια παιδιά από τους μικρούς θα τα δώσουμε. Έτσι όπως είναι η ομάδα αυτή τη στιγμή δύσκολα θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Είναι καλύτερο να τους δώσουμε κάπου όπου θα μπορέσουν να παίξουν. Το θέμα είναι να ξεκινήσουν οι χαμηλότερες κατηγορίες για να μπορέσουμε να τους δώσουμε. Εμάς μας ενδιαφέρει να παίξουν».

Μέσα σε αυτούς είναι και ο Αλί Αντέμ; Ποια είναι η γνώμη σας γι’ αυτόν τον ποδοσφαιριστή;

«Έχει στοιχεία, θέλει δύναμη πολλή. Τώρα έξι μήνες προπονητικά έχει δουλέψει. Χρειάζονται παιχνίδια όμως. Να παίξει για να βελτιωθεί».

To Top