ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τολιόπουλος: «Ραντεβού την Κυριακή στο Nick Galis Hall»!

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον πρώτο επίσημο φιλικό αγώνα του Άρη εν όψει της νέας σεζόν. 

Την Κυριακή 10/09 το «Nick Galis Hall» ανοίγει τις πύλες του στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά τον «νέο» Άρη του Γιάννη Καστρίτη.

Ένας από τους… παλιούς της ομάδας, ο Βασίλης Τολιόπουλος, κάνει το δικό του κάλεσμα για την αναμέτρηση με τη βουλγαρική ομάδα. «Είμαστε ανυπόμονοι για το πρώτο φετινό παιχνίδι μπροστά στους φιλάθλους μας. Καλούμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο, για να πάρει μία πρώτη γεύση από την ομάδα, αλλά και για να στείλει το μήνυμα για το τι θα επακολουθήσει στους επίσημους αγώνες», τονίζει ο 27χρονος γκαρντ.

Ο Άρης βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. «Κάθε αγώνας είναι σημαντικός για το μοντάρισμα της ομάδας. Δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα για να γίνουμε ένα συμπαγές σύνολο. Οι απαιτήσεις τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι αυξημένες, λόγω και της συμμετοχής μας στο EuroCup. Δυνατά φιλικά, όπως αυτό με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, μας βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση», επισημαίνει ο Βασίλης Τολιόπουλος.

Καταλήγοντας, ο διεθνής γκαρντ στέλνει το μήνυμα. «Οι πιο παλιοί παίκτες σαφώς γνωρίζουμε τι σημαίνει ένα γεμάτο «Nick Galis Hall». Το φιλικό της Κυριακής είναι μία καλή ευκαιρία για να το ζήσουν και τα παιδιά που ήρθαν τώρα στην ομάδα, ειδικά οι ξένοι παίκτες. Περιμένουν όλοι με ανυπομονησία να ζήσουν την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας. Ραντεβού την Κυριακή!».

To Top