Τονωτική ένεση στα αποδυτήρια, το αίσιο τέλος με Βελλίδη!

Οι θετικές εξελίξεις στην υπόθεση του Μάρκου Βελλίδη και ο τρόπος με τον οποίο – έστω και με καθυστέρηση – χειρίστηκαν όλοι το θέμα, φαίνεται πώς είχε θετικό αντίκτυπο στα αποδυτήρια και αποτέλεσε μια τονωτική ένεση, ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Όπως είναι γνωστό, το θέμα Βελλίδη θεωρείται λήξαν, μετά την δυναμική παρέμβαση του Σταύρου Λαμπριάκου, ο οποίος λειτούργησε εκφράζοντας τη διοικούσα επιτροπή, την ξεκάθαρη στάση του Μάρκου Βελλίδη, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι πρέπει να μπει η ομάδα πάνω από όλους και του Μάκη Κατσαβάκη, δείχνοντας με τη δική του στάση, ότι μπροστά στο καλό του “εμείς”, δεν μπορεί να σταθεί άλλο στα όσα έγιναν πριν περίπου δέκα μέρες.

Ο Βελλίδης μίλησε μπροστά στους συμπαίκτες του, υπογραμμίζοντας ότι: «Το θέμα έχει λήξει και από σήμερα είμαι και πάλι μαζί σας. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αυτή είναι μία χρονιά που πρέπει να προσπαθήσουμε διπλά. Όλοι να δουλέψουμε και να σεβόμαστε τον κόουτς, γιατί είναι πάνω από όλα αυτός», ενώ υπήρχε και η… εξήγηση από τον Λαμπριάκο, ο οποίος μετέφερε τη στήριξη προς το πρόσωπο του Κατσαβάκη και την νέα αρχή, που επιχειρεί η ομάδα στον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Δεν είναι υπερβολή να σημειωθεί ότι οι εξελίξεις σχολιάστηκαν θετικά από όλους μέσα στην ομάδα, τόνωσε το ηθικό των παικτών και στις μεταξύ τους συζητήσεις δεν έκρυβαν ότι τους “πώρωσε” ενόψει της δύσκολης αποστολής την Κυριακή. Όλοι τους, όμως, ξεκαθάρισαν ότι είναι αποφασισμένοι να τη φέρουν σε πέρας με επιτυχία…

To Top