Τον άκουσαν Γιώτας και βετεράνοι, η συνέχεια στη γ.σ. του Ερασιτέχνη με αρκετά ερωτηματικά

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Θωμάς Γιώτας υποστήριξε δημόσια χθες την ύπαρξη μιας εταιρίας η οποία είναι διατεθειμένη να βάλει στην ΠΑΕ ένα ποσό της τάξης των 2.000.000 ευρώ. Μέσα σε λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι πρόκειται για την εταιρία του Γιώργου Γαλανού, ο οποίος προέρχεται από την κιτρινόμαυρη οικογένεια, αλλά είχε μια επεισοδιακή και αμφιλεγόμενη παρουσία στα διοικητικά της ΚΑΕ Ηρακλής.

Ο 46χρονος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Swedish Systems Security, είχε συζητήσεις εδώ και αρκετές ημέρες με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Άρη. Ο τελευταίος τον άκουσε και σύμφωνα με τα όσα είπε και στη συνέντευξη τύπου άναψε το “πράσινο φως” της παρουσίασης της πρότασης του.

Το απόγευμα έγινε για σχεδόν δυο ώρες συνάντηση του Γαλανού με τους βετεράνους του Άρη, οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν από παίκτες σχεδόν όλου του φάσματος. Παρόντες από πλευράς βετεράνων ήταν οι Χαριστέας, Βένος, Αλεξιάδης, Ζήνδρος, Σπυρίδων, Πρίττας, Σαπουντζής, Δέλλιος, Μητσόπουλος, Γούναρης, ενώ ήταν ενήμερος και ο Κούης.

Όλοι τους άκουσαν αυτά που είχε να τους πει, τι σκέφτεται, τι πιστεύει ότι μπορεί να κάνει.

Ερωτηματικά υπήρχαν και υπάρχουν πολλά και είναι ευνόητο αυτό. Ερωτηματικά κατά πόσο η εταιρία αυτή μπορεί να δώσει λύση, όπως και με ποιες προϋποθέσεις επιθυμεί να εμπλακεί, εάν εμπλακεί. Πάντως, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΑΣ, η εμπλοκή της αναφέρεται στην υπόθεση εργασίας με τον Άρη χωρίς χρέη, αν και δεν διευκρινίστηκε εάν πρόκειται για προοπτική Γ’ εθνικής ή εφαρμογή της “ειδικής εκκαθάρισης” και του άρθρου 106ια.

Σύμφωνα με τα όσα δεσμεύτηκαν και ο Ερασιτέχνης και η πλευρά του Γαλανού, η συνέχεια θα δοθεί στη γενική συνέλευση της Τετάρτης, όπου αναμένεται να υπάρξει η επισημοποίηση της πρότασης και φυσικά η δυνατότητα να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα…

To Top